Stilolinea pennen Toppoint bedrukken

Toppoint heeft van het Italiaanse designmerk Stilolinea de mooiste pennen in de collectie. De populairste bedrukte pennen met bedrijfslogo zijn de Baron Ice, de Vegetal Pen clear, de Ducal en de Kreta. Pennen van Stilolinea zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal, hebben een groot drukformaat en zijn voorzien van Duitse kwaliteitsvullingen.

Stilolinea en Toppoint een sterke combinatie in pennen en bedrukking

Toppoint bedrukt voor de Nederlandse markt de pennen van Stilolinea. Er is een uitgebreide standaardcollectie aan bedrukte pennen. Met behulp van de website van Stilolinea kunt u elk gewenst model bij ons aanvragen. De Italiaanse fabrikant geeft maar liefst drie jaar garantie op de pennen. Elke serie kan in hard colour kleuren besteld worden, in transparante kleuren en in frosted kleuren. 

Naast de kunststof pennen van ABS onderscheidt Stilolinea zich ook door het ruime aanbod in zogenaamde "groene" pennen. Kies bijvoorbeeld de Ecologische pen Ingeo Clear of de anti-bacteriële pen I-protect.

Samples van door Toppoint bedrukte Stilolinea pennen

Op de website van Stilolinea ziet u de hele collectie. Bij PrimaPennen kunt u elk gewenst model bestellen en als sample aanvragen. De standaardmodellen worden uit voorraad geleverd, maar ook alle overige modellen kunnen wij snel leveren. Kies uw model en uw kleur en probeer de pennen op uw gemak. Wij garanderen u dat u geen spijt krijgt van deze pennen!

Website Stilolinea, samples kunt u bij ons aanvragen.

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

Baron serie vanaf 300 stuks:

Balpen BaronBalpen Baron Ice

 

Vegetale pen clear, biologisch afbreekbaar

Balpen Vegetal Pen Clear

 

 

Stuur ons een bericht