Stiften

Kinderen vinden het fijn om met stiften te kleuren. Bij PrimaPennen kunt u stiften laten bedrukken als promotiegeschenk. Kinderen kunnen de mooiste tekeningen maken met stiften. Het is goed voor de fijne motoriek en het ondersteunt de creativiteit. In deze categorie vindt u stiften in pakjes, stiften in etuis en stiften in complete kleursets. De stiften zijn v.a. elk gewenst aantal te bedrukken. Een opdruk van logo of tekst is mogelijk. We kunnen met max. 4 kleuren drukken op de verpakking van de stiften. Stiften zijn leuk om weg te geven aan kinderen. Een etui met stiften is ook makkelijk om mee te nemen voor onderweg. Met stiften kleuren de kinderen de mooiste kleurplaten of tekenen de mooiste tekeningen. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Stiften met logo kunnen we in circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef leveren. Een eerdere levering is mogelijk alsook een sample op zicht.

    Geen resultaten gevonden.

Kinderen vinden het fijn om bedrukte stiften te ontvangen

In de top 10 van meest favorieten geschenken voor kinderen staan kleurpotloden en stiften. Al dan niet gecombineerd met een kleurboek of tekenboek. Stiften kunnen kinderen meenemen in de rugtas naar school of tijdens een reisje. Het is een leuke knutselactiviteit voor een grote groep kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Onze voordeligste bedrukte stiftenset is een etui gevuld met stiften. Onze meest uitgebreide stiftenset is een professionele houten koffer met meer dan 60 onderdelen om mee te kleuren, te tekenen of te verfen. In dit pakket zit naast stiften, verf, kleurpotloden en waskrijtjes. Voldoende mogelijkheden voor kinderen om urenlang creatief bezig te zijn. Bedrukte stiften kunnen in elk gewenst aantal worden besteld. V.a. de minimale afname kunt u de stiften online bestellen. Voordat we gaan drukken ontvangt u van ons een drukproef via de mail. We drukken niet de stiften zelf, maar de verpakking. Hierdoor is bijv. een pakje, een etui of een koffer te bedrukken. Het drukformaat is ruim en er zijn max. 4 kleuren te bedrukken. Met bedrukte stiften geeft u kinderen een leuk cadeau waarmee ze creatief bezig kunnen zijn.

Stiften bedrukken met logo of tekst

We bedrukken niet de stiften zelf, maar de verpakking. Op de verpakking is voldoende ruimte voor het bedrukken van een logo of tekst. Onze site maakt gebruik van minimale aantallen, maar u kunt in elk gewenst aantal stiften laten bedrukken. Stuur uw logo meteen met de bestelling mee of plaats bij opmerkingen de gewenste druktekst. U kunt ook nog het lettertype kiezen. Voordat wij de stiften gaan bedrukken ontvangt u een digitale drukproef. De drukproef geeft een visueel beeld van het logo op het artikel. Na akkoord op de drukproef plannen wij uw order in. In circa 8 werkdagen ontvangt u dan de stiften. Voordat wij de stiften bedrukken kunt u ook een gratis proefexemplaar aanvragen, door gebruik te maken van onze sample aanvraag button.

Stiften laten bedrukken in een snelle levering

Heeft u onverwacht een gebeurtenis waarbij u de kinderen in het zonnetje wilt zetten? Laat dan stiften bedrukken in de snelle leveringsservice. De reguliere levertijd bedraagt 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. De snelle levering is 5 werkdagen na order. Omdat deze levertijd zeer snel is, is een spoedorder niet te annuleren. U ontvangt van ons wel een drukproef. Bij de snelle leveringsservice is geen minimale afname, maar wel een maximale afname van 1000 stuks. Grotere aantallen stiften bedrukken in de snelle levering kan in overleg met onze planning. Onze site maakt gebruik van staffelprijzen, des te meer artikelen u bestelt, des te lager de aanschafprijs. Voor spoedorders berekenen wij een toeslag. Uiteraard overleggen we de kosten hiervoor met u. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om stiften te bedrukken in de snelle levering? Mail, bel of chat met ons.

Een gratis sample aanvragen voor stiften met opdruk

Wilt u stiften met opdruk eerst testen? U kunt bij ieder product een sample aanvragen. Stiften met een waarde tot € 3,00 sturen we gratis, daarboven op factuur of op zicht. Na beoordeling kunt u dan de bestelling plaatsen. Voordat wij de stiften met uw opdruk leveren ontvangt u de drukproef via de mail. Na akkoord op de drukproef plaatsen we uw logo of tekst. U vindt bij ieder artikel, naast de sample aanvraag button, ook een offerte en bestelbutton. Ook is er een direct link om kleinere aantallen aan te vragen. Met weinig gegevens een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van de snelle offerte button. Wij zijn iedere werkdagen bereikbaar om al uw vragen over stiften met een eigen opdruk te beantwoorden. Bel ons via 085 792 0094.

Stiften bedrukt bestellen in kleine aantallen

Stiften bedrukt bestellen is online mogelijk v.a. de minimale afname. De getoonde minimale afname is de meest gunstige startafname voor de perfecte balans tussen drukprijs en artikelprijs. Heeft u een kleine feestelijke gebeurtenis? Bij PrimaPennen kunt u ook stiften bedrukt in kleine aantallen bestellen. Dus lager dan de op onze website getoonde minimale afname. In principe is elk aantal mogelijk. Echter, des te minder u bestelt, des te hoger de drukprijs. Via de kleine afname link kunt u bij ons een offerte opvragen. De levering voor lage aantallen stiften kan in de reguliere levertijd of in de spoedlevering. Kleinere aantallen stiften bedrukt met logo kunt u via de mail bestellen. U ontvangt ook voor kleine aantallen altijd een drukproef vooraf.