Stabilo Neon markeerstift
 • Stabilo Neon markeerstift

Stabilo Neon markeerstift bedrukken

Vanaf € 0,58
  • Geel
  • Groen
  • Magenta roze
  • Oranje
  • Roze
  • Wit (gele stift)
 • Zijde 1, levertijd circa 15 werkdagen
  • Onbedrukt
  • 1
  • 2
  • 3
  Zijde 2, levertijd circa 15 werkdagen
  • Onbedrukt
  • 1
  • 2
  • 3
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

Stabilo Neon markeerstift in een stijlvolle minimalistische uitvoering, in de vorm van een tube. Moderne en aantrekkelijk geprijsde uitvoering van het premium kwaliteitsmerk Stabilo. Dit is de voordeligste markeerstift van Stabilo. Een trendy ontwerp dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger. De Neon uitvoering is verkrijgbaar in een aantal opvallende neon-kleuren. Deze felle kleuren zorgen ervoor dat gemarkeerde tekst opvalt, wat nuttig is voor studenten, kantoormedewerkers en voor ieder ander die belangijke informatie wil benadrukken.

De Stabilo Neon heeft twee lijndiktes. Met de ene zijde kunt u dunne lijnen trekken voor onderstreping, met de andere zijde kunt u met brede lijnen grotere tekstgedeeltes markeren. De Neon markeerstift heeft een gladde afwerking en heeft een comfortabele en prettige grip. Voorzien van anti-uitdroogtechnologie, waardoor de markeerstift 4 uur zonder dop kan liggen, zonder uit te drogen. Dit verhoogt de levensduur en zorgt dat de markeerstift altijd klaar is voor gebruik.

Met de Stabilo Neon marker kiest u voor kwaliteit. Er is voldoende ruimte voor bedrukking. U kunt uw logo, bedrijfsnaam of boodschap goed zichtbaar weergeven, dit kan enkel- of dubbelzijdig. De druktechniek zorgt voor een opvallende en langdurig zichtbare promotie.

Op aanvraag kan de Neon markeerstift geleverd worden in sets, in zip-lock bags van 2 of 4 stuks, of in cardboardverpakking, 2 of 4 stuks.

U kunt geheel vrijblijvend een drukvoorstel aanvragen.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Naam Stabilo Neon markeerstift
Merk Stabilo
Aantal Minimale afname 250 stuks
Levertijd Onbedrukte levering niet mogelijk. Standaard levering in circa 15 werkdagen na goedkeuring proef, tot 4 drukkleuren of in full colour.
Schrijfkleur De kleur van het artikel geeft de inktkleur aan. De witte variant wordt met felgele stift geleverd.
Toelichting Tevens beschikbaar in zip-lock bag, set van 2 of 4, in cardboard box, set van 2 of 4.
Omschrijving <p> Stabilo Neon markeerstift in een stijlvolle minimalistische uitvoering, in de vorm van een tube. Moderne en aantrekkelijk geprijsde uitvoering van het premium kwaliteitsmerk Stabilo. Dit is de voordeligste markeerstift van Stabilo. Een trendy ontwerp dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger. De Neon uitvoering is verkrijgbaar in een aantal opvallende neon-kleuren. Deze felle kleuren zorgen ervoor dat gemarkeerde tekst opvalt, wat nuttig is voor studenten, kantoormedewerkers en voor ieder ander die belangijke informatie wil benadrukken.</p> <p> De Stabilo Neon heeft twee lijndiktes. Met de ene zijde kunt u dunne lijnen trekken voor onderstreping, met de andere zijde kunt u met brede lijnen grotere tekstgedeeltes markeren. De Neon markeerstift heeft een gladde afwerking en heeft een comfortabele en prettige grip. Voorzien van anti-uitdroogtechnologie, waardoor de markeerstift 4 uur zonder dop kan liggen, zonder uit te drogen. Dit verhoogt de levensduur en zorgt dat de markeerstift altijd klaar is voor gebruik.</p> <p> Met de Stabilo Neon marker kiest u voor kwaliteit. Er is voldoende ruimte voor bedrukking. U kunt uw logo, bedrijfsnaam of boodschap goed zichtbaar weergeven, dit kan enkel- of dubbelzijdig. De druktechniek zorgt voor een opvallende en langdurig zichtbare promotie.</p> <p> Op aanvraag kan de Neon markeerstift geleverd worden in sets, in zip-lock bags van 2 of 4 stuks, of in cardboardverpakking, 2 of 4 stuks.</p> <p> U kunt geheel vrijblijvend een drukvoorstel aanvragen.</p>
Kleur Magenta roze
Afmeting 11 x 3,8 x 2,2 cm / gewicht 15 gram
Bedrukkingsinformatie Standaard met tampondruk op maximaal drukformaat van 40 x 10 mm, maximaal 4 drukkleuren. Enkel- of dubbelzijdige druk mogelijk.