Snel pennen bedrukken in de spoed

Bent u vergeten pennen te bestellen? Of heeft u een onverwachte beurs? Bestel dan snel uw pennen met logo opdruk in onze spoedservice. Kleine aantallen of grotere aantallen bedrukte pennen kunnen wij in 3 of 5 werkdagen per expresse leveren.

Assortiment expresse pennen

Bestel snel uw bedrukte pennen

Eenvoudig via onze website uw pennen met logo bestellen. U ontvangt nog dezelfde dag een digitale drukproef. De drukproef geeft uw bestelde pen weer in de juiste kleurstelling met de gewenste opdruk op de juiste positie. Uiteraard kunt u nog wijzigingen aanbrengen op de drukproef. Wij drukken de pennen snel en vakkundig, nadat u de drukproef akkoord hebt gegeven.

Bedrukking van snel bestelde pennen in de spoed

In verband met het drogingsproces kunt u kiezen uit twee druktechnieken. Zeefdruk heeft als voordeel dat een groot oppervlak kan worden bedrukt. Echter kunnen wij in een snelle levering maximaal met 1 kleur bedrukken. Heeft u een kleurrijk en langwerpig logo kiest u dan voor de voordelige digitale druktechniek. Een haarscherpe bedrukking in full colour.

Wanneer u een langere levertijd heeft, kiest u dan voor pennen met een standaardlevertijd. Deze zijn vaak voordeliger en hebben meer mogelijkheden m.b.t. kleursamenstelling en keuze in kleur vulling.

Balpen Hawai Silver

 

 

Stuur ons een bericht