Smoothy balpen

Smoothy balpennen bedrukken met logo v.a. 500 stuks

Vanaf € 0,36
  • 'op de clip'
    • Onbedrukt
    • 1
    • 2
    • 3
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

Mooie promotie balpen met een smooth soft coating laag. Een uniek ontworpen balpen met een geometrisch patroon. Met een onderscheidende uitstraling. Voorzien van een kwaliteitsvulling voor circa 1200 meter schrijfplezier. Blauwe inktvulling met TC-ball voor vloeiend schrijven. Uw logo of tekst kan met 1 of meerdere drukkleuren op de clip worden gedrukt.

Voordelen:

- Uniek geometrisch design
- Soft touch coating
- Ideale ruimte voor bedrukking op de clip

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Naam Smoothy balpen
Grootte 14 x 0,1 ø cm
Levertijd Levertijd met bedrukking: ongeveer 7/8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Snellere levering in overleg. Onbedrukte levering: ongeveer 3 werkdagen.
Schrijfkleur Blauwe dokumental inkt met tc-ball
Omschrijving <p> Mooie promotie balpen met een smooth soft coating laag. Een uniek ontworpen balpen met een geometrisch patroon. Met een onderscheidende uitstraling. Voorzien van een kwaliteitsvulling voor circa 1200 meter schrijfplezier. Blauwe inktvulling met TC-ball voor vloeiend schrijven. Uw logo of tekst kan met 1 of meerdere drukkleuren op de clip worden gedrukt.</p> <p> Voordelen:</p> <p> - Uniek geometrisch design<br /> - Soft touch coating<br /> - Ideale ruimte voor bedrukking op de clip</p>
Kleur Roze
Bedrukkingsinformatie Op de clip, max. drukformaat 35 x 7 mm, max. 4 kleuren.

Gerelateerde producten