Sheaffer pennen graveren

Wilt u Sheaffer pennen laten graveren? Wij graveren op subtiele wijze uw prachtig vormgegeven Sheaffer pen. De gravure kan op diverse posities op de pen aangebracht worden, zowel voor rechtshandigen als voor linkshandigen, middels een lasergravure die wordt uitgevoerd door Bic Graphic, een van de beste drukkers ter wereld. Een Sheaffer pen staat voor evenwichtig en comfortabel schrijven. Waardeer uw relaties met een, met zorg uitgekozen, schrijfinstrument dat soepel schrijft voor levenslang schrijfplezier!

Klik hier voor het assortiment aan Sheaffer pennen

Waarom Sheaffer pennen graveren?

Meer dan 100 jaar geleden heeft Juwelier Sheaffer de eerste pennen ontworpen. U koopt een pen dat gemaakt is van het beste materiaal en voorzien is van kwaliteitsvullingen. U koopt 100 jaar ervaring, heeft keuze uit innovatieve en klassieke tijdloze modellen. In verrassende kleurcombinaties. Om de pen stijlvol af te maken voorzien wij uw Sheaffer pen met een gravure, waarbij de onderliggende laag te voorschijn komt. U kunt kiezen uit een logo gravure of een gravure van naam of tekst. Naast de pen heeft u ook op de gravure 1 jaar volledige garantie. Kies voor de klassieke Sheaffer 100 pen of de kleurrijke Sheaffer Sentinel Color.

Het bestellen van gegraveerde Sheaffer pennen

Al vanaf 10 stuks kunt u  een bestelling plaatsen. Een pen die u geeft aan gewaardeerde klanten of voor uw eigen werknemers, als dank voor hun inzet. Zij zullen u er dankbaar voor zijn. Na de bestelling bespreken wij met u de bedrukking. U ontvangt daarna een digitale drukproef. Op deze manier krijgt u een visueel beeld van uw pen met gravure. Na goedkeuring van, een eventueel gewijzigde, drukproef, gaan wij uw pennen graveren. Dat is wel zo zeker!

Hieronder vindt u alvast een aantal populaire Sheaffer pennen:

Sheaffer Sentinel Color balpenSheaffer 100 balpen

Sheaffer Prelude Mini balpenSheaffer Stylus balpen

Nieuwsgierig geworden? Plaats een bestelling of vraag een sample middels onderstaand contactformulier. Dit formulier kunt u ook voor alle andere vragen gebruiken. Wij antwoorden binnen 2 uur na binnenkomst. Heeft u vragen over de gravure of de mogelijkheden, wij staan u ook graag telefonisch te woord.

Alle modellen van Sheaffer kunt u vinden op de specialistische site van Sheaffer, alle modellen kunnen wij leveren.

Andere klanten bekeken ook Parker Pennen graveren en Waterman pennen graveren.

Stuur ons een bericht