Sheaffer pennen bedrukken

Wilt u bedrukte Sheaffer pennen bestellen? Een pen van Sheaffer betekent stijlvol en betrouwbaar schrijven. Sheafferpennen worden wereldwijd verkocht aan mensen die elegantie en klasse waarderen. Personaliseer innovatieve modellen d.m.v. een bedrukking of een gravure. Waardeer uw (potentiële) klanten met een soepel schrijfinstrument van een merk dat meer dan 100 jaar ervaring heeft in techniek, materiaal en vulling.

Klik hier voor het assortiment Sheaffer pennen

De ontwikkeling van de Sheaffer pen naar een populair bedrukt relatiegeschenk

In het jaar 1912 begint juwelier Sheaffer aan zijn uitvinding van de moderne balpen. In 1913 zijn er inmiddels 7 werknemers werkzaam in het achterkamertje van de juwelierszaak. In 1945 wordt d.m.v. een Sheaffer pen een handtekening gezet onder de start van de Verenigde Naties. Nu, 100 jaar later, is Sheaffer niet meer weg te denken in de promotionele branche. Het bereik van een Sheaffer pen is groot. Elke pen draagt de "White dot" als kenmerk voor uitmuntend en kwalitatief schrijven. Het bedrukken of graveren van uw Sheaffer pen gebeurt, in opdracht van Sheaffer, door een van de beste drukkers ter wereld: Bic Graphic. 

Sheaffer pennen laten bedrukken

Er zijn diverse modellen voorhanden, elk met hun eigen specifieke kenmerken. Van zwaar robuust tot slank klassiek. De voordeligste pen, de Sheaffer Sentinel Color, is ook de meest verkochte. Het is dé tegenhanger van de Parker Jotter. Voor de dames is er de stijlvolle Sheaffer Prelude Mini. Prachtig vormgegeven en evenwichtige schrijfinstumenten zijn er voorhanden in elke prijsklasse. Naar wens te personaliseren met een bedrukking of een gravure. U ontvangt van ons vooraf een digitale drukproef. U krijgt hierdoor een visueel beeld van de pen met de bedrukking. Na goedkeuring, op de eventuele gewijzigde drukproef, wordt de opdruk subtiel aangebracht door Bic Graphic. Standaard garantie 1 jaar!.

Hieronder hebben wij alvast een aantal Sheaffer modellen voor u geselecteerd:

Sheaffer Sentinel Color PenSheaffer 100 balpen

Sheaffer Prelude Mini balpenSheaffer Stylus pennen

Nieuwsgierig geworden? Vraag middels onderstaand contactformulier een sample van uw favoriete Sheaffer pen (op zicht). Meteen bestellen? Of een andere vraag (bijvoorbeeld over bedrukkingsmogelijkheden). Wij reageren binnen 2 uur op het contactformulier.

Andere klanten bekeken ook Parker pennen bedrukken en Waterman pennen bedrukken.

Alle modellen van Sheaffer vindt u op de website Sheaffer.com, bij ons kunt u alle modellen aanvragen.

Stuur ons een bericht

Bewijs dat u geen robot bent