Senator Super Hit pennen

Prijs

t/m

Kleur


Super hit pennen van Senator bedrukken, dé perfecte pennen om weg te geven. Ook met een klein budget kun je mooie beurs- of bedrijfspennen kopen. Dit model bevindt zich in een lagere prijsklasse en biedt veel voor weinig. Niet voor niets een bestseller over de hele wereld. In meerdere varianten en kleuren leverbaar. Kenmerkend is de rechte clip, waarop je ook allerlei reclame kunt plaatsen. Een handige drukbalpen die je met of zonder softgrip kunt bestellen. Kies je voor een doorzichtige kleur of ga je voor een glanzende of matte versie? Het is allemaal mogelijk vanaf 500 stuks. De ruimte voor je reclameboodschap is optimaal. Inzetten kan op allerlei manieren, ook als bedrijfspen. In één drukgang plaatsen we een logo, telefoonnummer en websitevermelding. Het ideale weggevertje onder de promotiepennen. De magic flow vulling, naar keuze in blauw of zwart, laat je vlekkeloos schrijven ervaren. Dit zorgt er mede voor dat zoveel klanten Super hit pennen laten bedrukken. Wij brengen jouw logo bij de klant.

Reuze keuze in Super Hit pennen met logo

Bij ons bestel je online bestseller Super Hit pennen met logo. Het eenvoudige ontwerp in combinatie met de gunstige prijsstelling van de Senator Super hit pen is misschien wel de reden van hoge verkoopcijfers. Je kunt allerlei uitvoeringen van Senator Super Hit pennen bedrukken. De voordeligste optie is de Super Hit basic, de houder is wit, de clip altijd gekleurd. Klanten die liever met een softgrip schrijven kunnen terecht bij de Super Hit polished basic softgrip. De Super Hit balpen is uitstekend te bedrukken met allerlei druktechnieken. En bestellen doe je al vanaf 500 stuks. Bestel je Super Hit met logo, bedrijfsgegevens of zelfs foto. Je logo kan je in één of meerdere kleuren plaatsen, op houder en op clip. Je ontvangt altijd een digitale drukproef of visual vooraf. Schrijf je met een Super Hit, dan heb je een uitblinker in handen. Zelfs als je liever duurzaam bezig bent. Dan hebben namelijk de Super Hit recycled balpen voor jou. Gemaakt van maar liefst 95% gercycled materiaal.

Super Hit pennen bedrukken

Bij de Duitse firma Senator zijn ze uitmuntend in het bedrukken van pennen, ook het model Super Hit. Bedrukken kan op vele posities, in pms- en cmyk-kleuren. Heb je een hoog logo, dan kun je kiezen voor rondom druk. Wil je een kleurrijk logo of foto plaatsen, dan is de digitale druktechniek de beste keuze. De houderbedrukking kan zelfs 360 graden rondom. Dit betekent dat je de hele houder kunt laten bedrukken. Hoe mooi is dat! En alsof dit nog niet voldoende is, we zorgen ook graag voor een voelbare 3D-bedrukking. Al met al zorgen we voor een mooie weggeefpen, die je bij allerlei gelegenheden in kunt zetten. Kies eens voor een zilverkleurige- of goudkleurige opdruk op de zwarte uitvoering. Of laat je logo in het wit bedrukken op een van de felle kleuren, zoals rhodamine red of appelgroen. Stuur je gegevens eens in, we maken graag een drukpresentatie voor je.

Extra services voor Super Hit pennen

Deze Made in Germany pennen kun je tegen de allerbeste voorwaarden bestellen. Wil je een van de uitvoeringen van de Super Hit pennen laten bedrukken, dan kun je gebruik maken van allerlei voordelen en services. We noemen er een paar:

✔ gratis proefexemplaren
✔ gratis drukpresentatie
✔ pms eigen kleur service vanaf 20.000 stuks
✔ mix-and match optie voor alle kleuren en onderdelen van de afzonderlijke varianten
✔ snelservice: maximaal 5000 stuks in 7 werkdagen geleverd, met max. 5 drukkleuren
✔ pen express service: maximaal 1000 pennen met full colour digitaal druk op houder of clip in 4 werkdagen geleverd

We kunnen je dus ook helpen als het zeer snel geleverd moet worden. Zit jouw kleur er niet tussen of wil je liever twee oppervlaktematerialen mixen? Dan kun je terecht bij Super Hit balpen mix-and-match. Kies voor alle verschillende onderdelen zelf de kleur van de pen. Zo kun je meer bedrijfskleuren verwerken in je pen.

Super Hit balpen klimaatneutraal geproduceerd

Onze omgeving en het milieu is erg belangrijk voor ons. Dat is de reden waarom de Super Hit balpen klimaatneutraal wordt geproduceerd. Alle grondstoffen zijn bovendien vrij van schadelijke stoffen. Jouw Senator Super Hit pen is gemaakt op groene stroom van waterkracht. We schakelen graag snel en flexibel in op al je wensen. Hoe je jezelf ook wilt presenteren. Wij plaatsen datgene waar je reclame voor wilt maken. Maak een onuitwisbare indruk door Super Hit pennen te bedrukken. We helpen je graag.