Senator pennen met logo

Senator balpennen met logo bestel je eenvoudig online bij ons. Onze goedkoopste Senator pennen zijn de Dart polish en de Superhit balpen. Laag geprijsd, maar toch goed en uitstekend geschikt om uw logo op te plaatsen. Pennen van Senator hebben uitstekende drukmogelijkheden. We kunnen uw logo op een grootdrukformaat all-around de pen plaatsen. Met een opvallende logo op uw pen brengt u uw beeldmerk subliem en scherp onder de aandacht van potentiële kopers en relaties. Want niemand zegt tenslotte nee tegen een mooie Senator pen voorzien van de mooiste logo's.

Senator pennen met logo

Senator pennen met opdruk

Voor de opdruk van uw pen hebben wij een speciaal bestand nodig die de drukmachine kan "lezen. Graag ontvangen wij logo's in gevectoriseerde eps- of pdf-bestanden. Wanneer u kiest voor een opdruk in full colour ontvangen wij afbeeldingen graag in jpg met de hoogst mogelijke resolutie. Pennen kunt u bedrukken in 1 tot en met 4 drukkleuren of in HD full colour. 

Naast een opdruk in kleur kunt u ook kiezen voor het graveren van Senator pennen. Uw logo krijgt dan de onderliggende kleur van de pen, omdat middels een gravure een fijn laagje van de pen wordt gelaserd. Alleen de metalen pennen van Senator zijn geschikt voor gravure.

Senator pennen online kopen

 

Populaire Senator pennen bestellen

In de collectie van Senator zijn een aantal bestseller balpennen. We noemen de Senator Challenger balpen, de Hattrix balpen en de Liberty balpen. Maar eigenlijk zijn alle Senator pennen stuk voor stuk pareltjes. Denk aan een opdruk van uw logo op bijvoorbeeld de nieuwe Senator Bridge balpen, de klassieke Senator Point balpen of de design Signer Liner balpen. Een balpen van Senator met een eigen opdruk is een promotioneel geschenk waar u geen spijt van zult krijgen.

Senator pennen met opdruk

Senator pennen online kopen

Uw Senator pen bestelt u eenvoudig online zonder zorgen. Vraag eerst een sample aan van het model en daarna een visual. Senator pennen koopt u met de zekerheid van een goede opdruk en u bent verzekerd van een goede kwaliteitspen. Online bestellen geeft u het gemak van rustig op het kantoor de pennen beoordelen en kiezen. Met onze digitale drukproeven ziet u hoe de pen met bedrukking eruit komt te zien. Onze samples ontvangt u gratis. U kunt deze 24/7 aanvragen via onze site. 

Contact met ons

5 dagen in de week staan we voor u klaar met advies, hulp, het sturen van samples, het maken van offertes en het klaarmaken van opdrachten. Wij helpen u bij alle vragen, opdrachten en mogelijkheden, ook als ze niet op onze site staan. Bel ons via 085 792 0094, chat met ons, mail ons via info@primapennen.nl of vul eenvoudig het contactformulier in. 

Vragen met betrekking tot de levering? Senator levert standaard in ongeveer 8-10 werkdagen. Gangbare modellen in 5 werkdagen en spoedlevering in 4 werkdagen. 

Senator pennen met logo bestellen

Stuur ons een bericht