Senator Dart pennen

Prijs

t/m

Kleur


Wil je Dart pennen bestellen van het merk Senator? Dan maak je een goede en voordelige keuze. Dart bied je alles wat je van een goedkope bedrijfspen mag verwachten. Kies uit de clear, hardpolished of basic hardpolished versie. Bestellen kan vanaf 500 stuks. De pen leent zich uitstekend als bedrijfs-, beurs of strooipen. Zo breng je op een budgetvriendelijke manier je logo of bedrijfsgegevens in omloop. Hoe klein het cadeautje ook is, de klant zal het waarderen. En al helemaal wanneer het een goedschrijvende kwaliteitsbalpen is. Want lekker schrijven is toch het allerbelangrijkst. Zorg dat jouw pen favoriet wordt en plaats een in het oog springende reclame. Een betere boost kun je jouw merk niet geven. Senator Dart pennen bedrukken, voor als je het lekker voordelig wilt houden.

Senator Dart pennen bedrukken

Senator Dart pennen kun je op de beste manieren laten bedrukken. Kies uit drie varianten die beschikbaar zijn in allerlei kleuren. De Dart Clear heeft een doorzichtig oppervlakte, de Dart polished is daarentegen ondoorzichtig. De Dart Polished basic leent zich uitstekend voor houder bedrukking digitaal. Het is een pen die je kunt inzetten bij grotere reclamecampagnes. De clip heeft een opvallende verschijning. Kies de kleur van de pen op basis van je bedrijfskleuren. Je hebt diverse drukposities om uit te kiezen. Zo plaats je een logo op een groot drukformaat op de houder en kun je een website vermelding op de clip plaatsen. De pen is standaard voorzien van een magic flow X20 vulling en je betaalt niets extra's voor een zwarte vulling. Wil je weten hoe we Dart pennen bedrukken? Stuur je logo of tekst in en je ontvangt een gratis visual. Zo makkelijk kan bestellen zijn.

Snelservice voor Dart pennen

Ben je vergeten pennen te bestellen? Geen zorgen, Dart pennen bedrukken kan al in 7 werkdagen. Het is een bestseller die we leveren in de snelservice. Dit geldt voor alle drie de uitvoeringen:

✔ 7 dagen levertijd na akkoord digitale drukproef
✔ maximaal 5000 stuks
✔ bedrukt in maximaal 5 kleuren op 1 positie
✔ geldig voor alle kleuren en alle varianten
✔ blauwschrijvend - kleine toeslag

Op deze manier kom je alsnog goed voor de dag. Start je cursus, seminar of beurs? Dan weet je zeker dat je jouw bedrijf onder de aandacht kunt brengen. We regelen alles voor je. Ook wanneer je geen goed drukbestand hebt. Teksten zetten we altijd gratis voor je om. Er staat je daarom niets in de weg om Dart pennen te bedrukken.

Dart pennen in eigen pms kleur

Wil je wel graag Dart pennen laten bedrukken, maar zit jouw kleur er niet tussen? Vanaf 20.000 stuks is de PMS Service de juiste optie. Het model wordt gemaakt zoals jij het wilt. De kleurspecificaties zijn op basis van PMS c kleuren. Je kunt de hele pen aanpassen, maar ook één bepaald onderdeel, zoals de clip.

Profiteer van het beste aan Dart pennen

Maak door het bedrukken van Dart pennen de beste indruk die je maar kunt wensen. 100 jaar ervaring van Senator brengt jou verder. Zo maak je de allerbeste uitstraling die je maar kunt wensen. Ontvang gratis samples. Of vraag een indrukwekkende visual aan. Kies uit een breed kleurenpalet en geniet van alle voordelen die dit Duitse merk je te bieden heeft. Het zijn nu eenmaal krachtige reclameartikelen voor ieder bureau. Je maakt bovendien een veilige keuze. Je ontvangt artikelen met diverse certificeringen, zoals ISO 9001 en 14001. Alle grondstoffen en productieprocessen zijn vrij van schadelijke stoffen. Dart pennen worden op groene stroom geproduceerd. Wil je genieten van een lange levensduur dan overtuigen we je graag van de Dart Serie. Pennen bedrukken, zoals het hoort.