Senator Pennen

Senator pennenSenator balpennen laat je bedrukken bij PrimaPennen. U kunt goedkope Senator pennen bedrukken zoals de Dart Polish, de Superhit, de Superhit polish en de Superhit Softgrip. U kunt moderne Senator designpennen bestellen zoals de Liberty balpennen. En uiteraard de bestseller pennen, zoals de Challanger en de Hattrix pennen. Welke pen van Senator u ook kiest, u kiest voor duurzame pennen met een optimale schrijfcomfort.

Senator pennen assortiment

Senator pennen bedrukken

U kunt de diverse modellen van Senator op verschillende manieren laten bedrukken. De standaard drukmethode is op de houder van de pen, links en/of rechts van de clip of vóór de clip. Maar Senator kan ook een aantal modellen full colour bedrukken, zoals de Liberty, de Challanger polished basic en de Superhit. Senator's nieuwste druktechniek is de reliëf druk, een voelbare opdruk voor een tastbare herinnering. Alle drukmethodes zijn geschikt voor het bedrukken van een groot deel van de houder van de pen. Bedrukt in zeefdruk in 1 t/m maximaal 4 drukkleuren, voor afbeeldingen, illustraties en kleurrijke logo's in full colour HD-print.

Senator pennen bedrukken

Senator pennen graveren

Iets minder bekend zijn de luxe, metalen pennen van Senator. Maar o zo mooi in model, kleur en uitvoering. De bestseller onder de metalen Senator pennen zijn de New Spring, de Devon en de Softstar alu. Naast het bedrukken van deze pennen met de specialistische metaaldruk, kunnen deze pennen ook gegraveerd worden. De opvallende modellen Polar en Nautic zijn het bekijken ook zeker waard. Met de RedDotDesignAward winner Signer Liner is het lijstje van populaire pennen die Senator kan graveren nagenoeg compleet.

Senator pennen graveren

Snel Senator pennen bestellen

Voor diegene die iets te laat is met bestellen of een onverwacht evenement heeft, biedt Senator de supersnelle Pen Express Service aan. In slechts 2 dagen worden de pennen geproduceerd en verstuurd. Dit betekent dat u de pennen in 4-5 werkdagen na akkoord op de drukproef in huis hebt. Voorwaarden voor deze snelle levering:

  • max. bestelling van 1000 pennen
  • max. 1 kleurbedrukking op de houder
  • met blauwschrijvende vulling
  • tegen een expresse-toeslag

Deze supersnelle levering van pennen is geldig voor de modellen: Senator Superhit, Superhit Polished, Superhit Frosted, Dart Polished en Challenger Frosted.

Contact met PrimaPennen

Heeft u vragen over de modellen, kleuren, uitvoeringen en mogelijkheden voor bedrukking van Senator pennen? U kunt ons 5 dagen per week snel bereiken via chat, telefoon 085 792 0094, mail Info@primapennen.nl of via het contactformulier. 7 dagen per week kunt u ons mialen, samplesaanvragen, een bestelling plaatsen of een offerte opvragen.

Stuur ons een bericht