Senator klimaatneutrale pennen

Prijs

t/m

Kleur
Het is echt waar, bij Senator kun je 100% klimaatneutrale pennen bedrukken. We hebben prachtige modellen waarmee je duurzaam kunt adverteren. De pennen zijn gemaakt van bio-kunststof. Dit zijn hernieuwbare grondstoffen, die duurzaam en biologisch afbreekbaar zijn. Met de Super Hit bio en de Liberty bio kun je voordelig en milieubewust zorgen voor een optimale logopresentatie. De Skeye Bio en Nature Plus bio liggen in een hogere prijsklasse. Je bestelt de pennen in mooie natuurlijke kleuren. Deze klimaatneutrale pennen kun je bedrukken zoals je van Senator gewend bent. Zo scoor je optimaal wanneer je op een beurs staat. Als bedrijfspen maak je naar de medewerkers en klanten ook meteen een statement. De ontvanger zal namelijk ook zien dat de pennen klimaatneutraal zijn, het logo Bio-based vind je aan de zijkant naast de clip.

Bio-based balpennen 100% klimaatneutraal

Klimaatneutrale pennen worden gemaakt van kunststof op basis van PLA. De afkorting is afgeleid van hernieuwbare, snelgroeiende grondstoffen. Sinds 2019 gebeurt dit volledig klimaatneutraal. Wat is je voordeel?

✔ je helpt CO2 uitstoot te verminderen
✔ je maakt gebruik van een van de meest efficiënte grondstoffen, namelijk suikerriet
✔ jouw pennen worden geproduceerd op basis van groene stroom, milieunorm 14001
✔ de productie op basis van suikerriet is niet concurrerend voor de levensmiddelenindustrie, dit is verwaarloosbaar

Luister je reclamecampagne op door Bio-based pennen te bedrukken, die vanwege hun kwaliteit, design en positief imago gretig aftrek vinden. Voor je bedrijf is het een win-win situatie. Je maakt je standpunt over het milieu duidelijk en je brengt je logo in omloop. En uiteraard ontlast je het milieu.

Senator Bio-based pennen bedrukken

Er volgen ongetwijfeld meerdere modellen, voor nu hebben we een aantal opvallende bio artikelen in verschillende modellen. Daardoor is er vast een uitvoering die je aanspreekt. Bedrukken kan op vele manieren:

✔ Zeefdruk op clip
✔ Full colour druk op clip
✔ Zeefdruk vóór de clip of naast de clip
✔ Full colour druk houder op beperkt drukformaat
✔ Houderbedrukking 360 graden op het grootst mogelijke drukformaat

Jouw klimaatneutrale Liberty pennen kun je ook op de top bedrukken. De enige uitvoering waarbij dit mogelijk is. Let op dat door het natuurlijke materiaal lichte oneffenheden in het oppervlakte mogelijk zijn. Dit vergroot echter ook de milieuvriendelijke uitstraling. Klimaatneutrale pennen kun je laten bedrukken vanaf 500 stuks. Model Super Hit Bio zit in de pen expresse, de levertijd van deze pen is slechts 7 werkdagen na akkoord drukproef. Welke klimaatneutrale pennen laat jij bedrukken?

Kleine of grote aantallen klimaatneutrale pennen bestellen

Niet voor niets starten we met een 500 stuks afname. Dit is het aantal waarbij druk- en artikelprijs goed in evenwicht zijn. Voordat je het weet zijn de 500 pennen op. Je geeft ze zo gauw weg, aan een bezoeker in je showroom, tijdens een beurs of aan één van je relaties. Bestel je meer, dan kun je gebruik maken van lagere stuksprijzen. 1000 stuks heb je al gauw nodig wanneer je op een goedbezochte beurs staat. De grootgebruikers kunnen profiteren van 2500 en 5000 stuks prijzen. Ontdek ook eens de kleur Warm Gray 3 of Warm Gray 9. Als kleur vaak iets ondergesneeuwd, maar eenmaal als sample verzonden, zwicht elk bedrijf. Je kunt bij ons gratis klimaatneutrale samples bestellen. Het bedrukken van de artikelen laten we je graag zien door middel van een drukproef. Daarnaast kun je vooraf natuurlijk altijd een offerte aanvragen.