Senator Hattrix pennen

Op zoek naar een nieuwe promotiepen, laat dan Senator Hattrix pennen bedrukken. Een opvallende verschijning die zeker de favoriete pen van de ontvanger zal worden. Hattrix is beschikbaar in meerdere uitvoeringen. De drukbalpen heeft een fraai gebogen clip en is standaard voorzien van zachte softgrip. Er is voor ieder wat wils, in Clear of Polished oppervlakteuitvoering. Wil je een extra vleugje stijl aan je promotiepen meegeven, kies dan voor de Hatrrix met metalen clip, de SG MC uitvoering. Dit maakt de pen inzetbaar voor iedere gelegenheid. Indruk maak je door gebruik te maken van de 360 graden bedrukking of zeefdruk op een groot drukformaat. Laat je logo, bedrijfsgegevens of pakkende opschrift bedrukken. Wij zorgen ervoor dat het een echte eyecatcher wordt tijdens al je evenementen.

    Geen resultaten gevonden.

Eersteklas Hattrix pennen

Hattrix pennen worden geproduceerd in Duitsland, door de firma Senator. Je laat eersteklas Hattrix pennen bedrukken, waardoor je langdurig plezier hebt van je nieuwe promotiepennen. Je ontwerp op de pen zal aandachtig bekeken worden door perfectie in uitstraling van je merk. Er gelden strenge kwaliteitscriteria. Hierdoor ontvang je artikelen die gedurende de hele dag te gebruiken zijn. Je reclameboodschap is continue zichtbaar. Kies uit 10 standaard kleuren voor de Clear. Of kies uit de Polished versie, waarvan de houder altijd wit is en de clip en grip gekleurd. Naar keuze kies je een blauwe of zwarte vulling. Zit jouw bedrijfskleur er niet tussen, dan kun je vanaf 20.000 stuks Hatrixx pennen naar wens laten maken.

Hattrix pennen bedrukken

Overweeg je om Hattrix pennen te bedrukken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze pennen kun je zowel op houder als op clip laten bedrukken. Wat je ook zet, wij zorgen dat de opdruk perfect en blijvend is. Je kunt gebruik maken van verschillende drukformaten en posities. Daardoor kun je in één drukgang heel veel gegevens kwijt. Plaats je een telefoonnummer dan kun je ook een belicoontje voor de tekst laten plaatsen. Ditzelfde geldt voor je instagram- of facebookaccount. We hebben alle icoontjes standaard in ons bezit. Wil je jouw logo telkens terug laten komen? Ook dat is mogelijk. Je kiest dan voor rondomdruk. Wit en zwart zijn de perfecte drukkleuren voor de Hattrix Clear SG pennen. Maar speel gerust met andere drukkleuren. Ben je benieuwd hoe we een en ander voor je kunnen realiseren. We maken voor meerdere uitvoeringen tegelijk graag een presentatie.

Senator Hattrix pennen bestellen

In onze shop vind je alle mogelijkheden. Kies een van de vier modellen en ga aan de slag. Hattrix pennen kun je laten bedrukken vanaf 500 stuks. Kies uit één of meerdere drukkleuren. Blauw en groen is in twee tinten vertegenwoordigd. We loodsen je gemakkelijk door de bestelprocedure. Betel je 1000 stuks dan maak je al gebruik van de eerste staffelkorting. Bij 2500 en vervolgens 5000 stuks ontvang je nog meer voordeel. Hattrix pennen leveren we niet supersnel, je hebt even geduld nodig. De standaard levertijd is circa 15 werkdagen. Op de top van de balpen vind je het logo van Senator, kort omschreven als S. Ga je de Cool Gray 9 of Zwarte variant bedrukken, denk dan ook eens aan een zilverkleurige opdruk. Heb je vragen over een eventuele bestelling, schroom dan niet om ons te bellen of te mailen. We helpen je graag op alle werkdagen.