Senator Challenger pennen

Prijs

t/m

Kleur


Breng jouw reclameboodschap over door Challenger pennen te bedrukken. Het is een hele uitdaging om een mooie bedrijfspen te ontwikkelen, met het model Challenger is dat zeker gelukt. De pen kenmerkt zich door een brede, lichtgebogen clip. De Challenger is langer en breder dan een standaard pen, hierdoor ligt deze prettig en vast in de hand. Een prachtig ontworpen balpen die op vele manieren inzetbaar is. Niet voor niets is er enorme keuze in materiaaloppervlakten, kleuren en kleurcombinaties. Extra stijlvol is de Challenger Polished MT met metalen clip. Deze is er ook in Clear variant. De Challenger Polished SG met softgrip heeft een krachtig kleurbalans. Kies uit maar liefst 10 varianten, waarbij de Polished Basic de goedkoopste variant is. Zet jouw logo of bedrijfsgegevens op scherp. Kies voor Duitse betrouwbaarheid door Challenger pennen te bedrukken. Succesvoller kunnen we het niet maken.

Challenger pennen in verschillende varianten

Wanneer je op zoek bent naar perfectie in de uitstraling van je merk, zoek dan niet verder. Challenger pennen hebben voor iedere presentatie de perfecte druktechniek. Zo kun je stralen met jouw logo in één kleur, logo met meerdere kleuren of logo met kleurverloop of schaduwen. In één drukgang, dus zonder extra kosten, plaatsen we ook een pay-off, websitevermelding of telefoonnummer. Wil je liever gegevens op de clip laten bedrukken, dan is dit ook mogelijk. Ontdek alle clear, polished en frosted varianten. Of ga voor de zachte softtouch uitvoering. Wil je liever de kleuren van de pen zelf samenstellen, dan kun je terecht bij de mix-and-match versie. Standaard leveren we de pennen in circa 15 werkdagen. De late bestellers kunnen terecht voor een vijftal varianten die in de expresse levering vallen. Met een kleine toeslag bedrukken en leveren we deze uitvoeringen binnen 7 werkdagen

Challenger pennen bedrukken met logo, foto of tekst

Voordelige Challenger pennen kun je op allerlei manieren laten bedrukken met logo, tekst of zelfs foto. Kies je voor een witte houder, dan kun je gebruik maken van HD-print. Een druktechniek die het mogelijk maakt geheel rondom de pen te drukken in full colour. Jouw idee kan dus zo maar werkelijkheid worden. Andere drukopties zijn zeefdruk of tampondruk voor op de clip. De Challenger heeft een brede clip waar je zelfs een langgerekt logo op kunt plaatsen. Ontdek prachtige kleuren, zoals cyaanblauw en cool grey grijs. Bedenk ook eens dat drukkleur groen op een lichtgroene pen of drukkkleur donkerblauw op een lichtblauwe pen erg leuk uit kan pakken. Een logo met wit oogt altijd fris. Wat je wensen ook zijn, we realiseren het graag voor je. Heb je vragen over het bedrukken van Senator Challenger pennen. Laat het ons weten, we helpen je graag.

Challenger pennen in het kort

Wij gaan geen uitdaging uit de weg, het zou erg bijzonder zijn wanneer jouw ontwerp niet te realiseren is op de Challenger pen. Dit model biedt je namelijk heel veel tegen een prijs in het middensegment. De prijs/kwaliteitsverhouding is bijzonder goed te noemen. Maak gebruik van:

✔ Gratis samples van jouw variant naar keuze
✔ Vrijblijvend meerdere drukvoorbeelden, wanneer je het even niet meer weet
✔ Gratis logo service
✔ Bedrukken met de beste drukmachines
✔ Mix-and-match optie, combineer uit alle varianten je unieke Challenger pen
✔ Bestseller varianten in 7 werkdagen geleverd
✔ Bestseller kleuren in Basic en Frosted in 4 werkdagen geleverd
✔ Eigen pms kleuroptie vanaf 20.000 stuks
✔ Vullingoptie Magic Flow 1.0 of 1.4 in zwart of blauw

Laat Challenger pennen bedrukken voor jouw relaties, klanten of bezoekers. Vergroot je imago door goede pennen weg te geven. Het betaalt zich vanzelf terug. We begeleiden je in alles. Je kunt alle werkdagen bij ons terecht voor het aanvragen van offertes, drukproeven of samples.