Senator Bridge pennen

Prijs

t/m

Kleur


Bridge pennen, niet voor niets heeft het deze naam gekregen. Het is een echte bruggenbouwer tussen u en uw klant. Senator Bridge pennen bedrukken kan vanaf 500 stuks, met keuze uit diverse varianten en kleuren. En naar wens in de mix and match, zodat je de pen zelf kan samenstellen. De Bridge balpen is een echte verschijning, je oog zal meteen vallen op de licht gebogen clip met directe aanhechting op de top. Hierdoor is het model een draaibalpen met een soepel draaiend mechanisme. Deze balpen valt op tussen andere promotiepennen. Niet alleen door de lengte, de pen is in zijn geheel robuuster. Ideaal voor het plaatsen van al jouw reclame, zoals logo of een andere mooie opschrift. Senator Bridge pennen bedrukken: in clear, polished of softtouch uitvoering. Als luxe bedrijfspen met metalen neusje in hoogglans uitvoering.

Bridge Clear pennen

Versterk je eigen merk met Bridge pennen in de Clear uitvoering. Bij de Clear zie je de binnenkant van de pen, het materiaal is doorzichtig en glanzend. Beschikbaar in twee varianten, de Clear en de Clear MT, wat staat voor metalen tip. De hoogglans metalen tip zorgt voor een stijlvolle uitstraling, waardoor je pen extra klasse krijgt. Bridge Clear pennen kun je bedrukken vanaf 500 stuks. Met keuze uit verschillende kleuren.

Bridge Polished pennen

Bridge Polished pennen hebben een glanzende, gepolijste afwerking en worden in volle kleuren geleverd. Dit wordt ook wel hardcolor genoemd. In de witte uitvoering komen felle kleuren en meerkleurenlogo's volledig tot zijn recht. Je kunt met de oogverblindende HD-druk zelfs foto's plaatsen. De Bridge Polished is tegen een toeslag leverbaar in 7 werkdagen. Bridge Polished pennen kun je bedrukken op zowel houder als clip.

Bridge Soft Touch pennen

De Bridge Soft Touch pennen worden na druk afgewerkt met een zachte rubberen bovenlaag. Wil je een unieke schrijfervaring beleven, kies dan voor deze variant. Het voelt zijdezacht aan je vingers. Naar keuze met blauwe of zwarte vulling, zonder toeslag. Je kunt rondom je reclameboodschap laten spreken. In tegenstelling tot veel andere modellen wordt eerst de druk geplaatst, daarna de soft touch coating. Hierdoor kun je perfect je promotie uiten op een groot drukformaat. Bridge Soft Touch pennen kun je bedrukken vanaf 500 stuks. De leverdatum is circa 15 werkdagen.

Bridge Mix and Match pennen

Heb je niet genoeg aan ons kleurenpalet voor de diverse uitvoeringen, sla dan je slag in Bridge Mix and Match pennen. Alle standaard varianten en kleuren kun je met elkaar combineren tot een eigen uniek ontwerp. Wil je liever iets klassieker, dan kun je de metalen tip toevoegen. Je kunt zelfs clear- polished- en softtouch materialen combineren. Bestellen kan vanaf 1000 stuks. Het is de ideale mogelijkheid om dicht bij je bedrijfskleuren te blijven. Bridge Mix and Match pennen kun je zowel op houder als clip laten bedrukken.

Senator Bridge pennen bedrukken, alles op een rijtje

Overweeg je om Senator Bridge pennen te bedrukken, dan helpen we je graag. We verwezenlijken bijna ieder ontwerp op deze droombalpen. Wil je pennen ontvangen die tegen een stootje kunnen, dan is dit de perfecte keuze. Diverse drukmachines maken het mogelijk om alles te plaatsen wat je maar wilt aan tekst en bedrijfslogo. Wil je het wat rustiger houden dan zetten we je gegevens met zeefdruk. Wil je optimaal gebruik maken van het drukoppervlakte, dan drukken we je gegevens met rondomdruk. Je kunt op een veilige manier bedrukken door:

✔ Gratis proefexemplaren
✔ Gratis visuals
✔ Indien noodzakelijk bedrukken we een echte proefpen vooraf, ideaal bij grotere bestellingen

Daarnaast kun je gebruik maken van:

✔ Gratis logo service
✔ Maximaal 5000 in 7 werkdagen wanneer je een krappe leverdatum hebt
✔ Oplopende kortingen wanneer je grotere aantallen laat bedrukken

Geef je reclame een boost. Je bestelt een smaakvol design dat beschikbaar is in verschillende oppervlakteuitvoeringen. Dit alles biedt je een pen met karakter waarop je kunt voortbouwen. Onze medewerksters staan voor je klaar om je op alle vlakken te helpen.