Schrijfmap A5 bedrukken

Een goede keuze om een schrijfmap A5 te bedrukken met logo of tekst. Een promotioneel artikel dat op kantoor en tijdens klantenbezoek goed van pas komt. A5 is het kleinere broertje van A4. Compact en handzaam en toch voorzien van alles wat je nodig hebt: met schrijfblok, met balpen en diverse insteekvakken. Wil je het wat luxer, dan kies je een lederen omslag, draaglus of rits rondom. Of kies de eco uitvoering met kurken omslag. Natuurlijk leveren we deze met bijpassende pen, van tarwestro en kurk. Voldoende ruimte voor de belangrijkste kantoorartikelen, ruimte om te schrijven en insteekvakjes voor belangrijke documenten, visitekaartjes of bankpasjes. Een multifunctionele organizer die alles overzichtelijk houdt. Zodat jij je kunt richten op je werk, je klant of relatie. Een professionele reclame van logo of tekst plaatsen we graag voor je. Het bedrukken van een schrijfmap A5 kan door middel van kleurendruk, embossing of gravuring. Afhankelijk van de uitvoering die je kiest.

Fraai schrijfmap A5 assortiment

Een fraaie A5 schrijfmap ondersteunt je optimaal bij het uitoefenen van je beroep. Je kunt ze bestellen voor je medewerkers of als relatiegeschenk. Allemaal snakken we naar een opgeruimd gevoel. Tegelijkertijd wil je jouw naamsbekendheid vergroten. Een schrijfmap A5 kan het je allemaal bieden. Laat bijvoorbeeld een van de volgende mogelijkheden bedrukken:

✔ Eco schrijfmap A5 graveren met kurken omslag
✔ Schrijfmap A5 met een omslag van polyester en imitatieleer bedrukken
✔ Schrijfmap A5 met draaglus
✔ schrijfmap A5 met solarcalculator met dual power bedrukken
✔ Lederen A5 schrijfmap graveren

Het compacte formaat zorgt ervoor dat je niet veel ruimte kwijt bent in je aktetas. Dit formaat is dan ook uitermate geschikt om kleine notities te maken of ideeën op te schrijven. Tevens sluit de grootte aan bij een tablet. Een allround kantoorartikel met echte meerwaarde. Beschikbaar is grotendeels zwart. Deze kleur geeft meteen een zakelijke uitstraling. Zeker wanneer je de A5 schrijfmap laat bedrukken in zilverkleur. Wil je liever je logokleuren aanhouden. Dan is een drukkleur in iedere standaard pms-kleur mogelijk. De kurken uitvoering maken we extra stijlvol met een gravure. Ideaal om in je werkomgeving te gebruiken, het schrijfblok kun je nadien vervangen.

Schrijfmap A5 bedrukken met logo of tekst

De grootste reclame-impact bereik je door een schrijfmap A5 te laten bedrukken met logo of tekst. Om de herkenning van je logo te vergroten kun je kiezen voor je eigen huisstijlkleur. De Rainbow A5 notitieboek kun je maken zoals je zelf wilt. Volledig in kleur, met ieder ontwerp of motief. Maak je eigen full colour omslag. Bestseller desingfolio A5 kun je subtiel op het imitatieleren gedeelte bedrukken. Het is de ideale map voor allerlei aantekeningen, schetsen en berekeningen. Met rits rondom en solarcalculator. Je kunt je doelgroep ook passend voorzien van een Tucson schrijfmap. Dit is een exclusieve lederen uitvoering, die je in maximaal 2 kleuren kunt laten bedrukken. De map is standaard voorzien van een metalen label, die geschikt is om te graveren. De milieuvriendelijke Eco Conference Cork is ook een fraai promotieartikel. Zet jouw bedrijfsgegevens of treffende slogan op de voorzijde met een gravure. Zo maakt jouw bedrijf optimaal oogcontact met de ontvanger. Bij ieder product vind je alle drukmogelijkheden. Stuur je logo of tekst eens in en we maken geheel vrijblijvend een drukproef. Zo kun je zelf ervaren hoe wij alles herkenbaar in beeld zetten.

Grote of kleine aantallen bestellen

Je hebt topkwaliteit in handen als je een van onze schrijfmappen A5 laat bedrukken. Het moet bij jezelf een goed gevoel oproepen, zodat het een goede investering wordt. Begin eerst eens met kleine aantallen. Dan kun je ontdekken of het uitdragen van jouw boodschap op deze manier bevalt. Biedt een schrijfmap A5 voldoende ruimte? Of heb je toch liever een A4 formaat. Kies dus met zorg je formaat. Afhankelijk van je budget en doelgroep kies je ook het materiaal van de omslag. Polyester, imitatieleer of leer beslissen de prijs van je artikel. Daarnaast is de weergave van je logo van belang. Kies je voor gravure of kleurendruk? Ben je overtuigd, dan kun je grotere aantallen bestellen. Wij bewaren al jouw gegevens voor een herhalingsopdracht. De optimale kwaliteit van onze producten garandeert jarenlang plezier, ook bij intensief gebruik. Bij ons ben je aan het goede adres voor de beste service en een opvallende promotie. Maak gebruik van een sampleaanvraag of vraag een gratis drukproef aan. Bestel een van onze klassiekers of ga voor exclusiviteit. Jij beslist de prijs, de opdruk en het aantal. Onze medewerker staat voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Mail of bel ons, net wat je liever hebt. Of regel het in onze shop online.