Schneider Universal marker 224 Markeerstift gerecycled
 • Schneider Universal marker gerecycled
 • Schneider Universal marker gerecycled
 • Schneider Universal marker gerecycled
 • Schneider Universal marker gerecycled
 • Schneider Universal marker gerecycled

Schneider Universal marker Markeerstift bedrukken

Vanaf € 0,62
 • Zijde 1, levertijd circa 20 werkdagen
  • 1
  Dop, levertijd circa 20 werkdagen
  • Onbedrukt
  • 1
  • 2
  • 3
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

Universal Marker 224 van het Duitse topmerk Scheider. Deze veelzijdige, universele marker is gemaakt van 92% gerecycled kunststof en is beschikbaar in 3 kleuren met een glanzende afwerking in hard color. Deze marker is geschikt voor gebruik op verschillende oppervlakken, zoals papier, karton, plastic, glas en metaal. Ook ideaal voor het markeren van CD's en DVD's. Dankzij de water- en lichtbestendige inkt is het resultaat langdurig en duurzaam.

Bent u vergeten de dop op de marker te doen? Geen zorgen, de inkt zal de eerste 2 tot 3 dagen niet uitdrogen. Lijndikte is 1 mm.

Het bedrukken van deze universele marker biedt een unieke kans om uw merknaam of boodschap op een functioneel en veelgebruikt product te tonen, waardoor het een effectieve promotietool is. Opdruk is mogelijk op de houder, maar ook op de dop.

Met zijn milieuvriendelijke materialen (lage CO2-uitstoot) en veelzijdige toepassingen is de Universal Marker 224 een ideale keuze voor zowel promotionele doeleinden als dagelijks gebruik.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Naam Schneider Universal marker gerecycled
Land van oorspong Duitsland
Merk Schneider
Omschrijving <p> Universal Marker 224 van het Duitse topmerk Scheider. Deze veelzijdige, universele marker is gemaakt van 92% gerecycled kunststof en is beschikbaar in 3 kleuren met een glanzende afwerking in hard color. Deze marker is geschikt voor gebruik op verschillende oppervlakken, zoals papier, karton, plastic, glas en metaal. Ook ideaal voor het markeren van CD's en DVD's. Dankzij de water- en lichtbestendige inkt is het resultaat langdurig en duurzaam.</p> <p> Bent u vergeten de dop op de marker te doen? Geen zorgen, de inkt zal de eerste 2 tot 3 dagen niet uitdrogen. Lijndikte is 1 mm.</p> <p> Het bedrukken van deze universele marker biedt een unieke kans om uw merknaam of boodschap op een functioneel en veelgebruikt product te tonen, waardoor het een effectieve promotietool is. Opdruk is mogelijk op de houder, maar ook op de dop.</p> <p> Met zijn milieuvriendelijke materialen (lage CO2-uitstoot) en veelzijdige toepassingen is de Universal Marker 224 een ideale keuze voor zowel promotionele doeleinden als dagelijks gebruik.</p>
Schrijfkleur Marker met zwarte details, zwart. Marker met blauwe details, blauw.
Toelichting Let op: wilt u de pen gebruiken voor het schrijven op bijzondere materialen, vraag dan vooraf een proefexemplaar aan om de inkt op het materiaal te teksten. Let op: langere levertijd.
Levertijd Onbedrukte levering niet mogelijk. Bedrukt geleverd in circa 20 werkdagen na goedkeuring drukproef.
Aantal Minimale afname 1000 stuks.
Materiaal Kunststof
Kleur Geheel zwart (zwarte vulling), Wit/zwart (zwarte vulling), Wit/blauw (blauwe vulling), u kunt bij de bestelling uw kleur doorgeven
Bedrukkingsinformatie Standaard met zeefdruk op de houder op max. formaat van 65 x 31,5 mm, max. 1 drukkleur. Standaard met tampondruk op de dop, 30 x 7 mm, max. 4 drukkleuren.