Schneider Topliner 967 recycling fijnschrijver
 • Schneider Topliner 967 recycled fijnschrijver
 • Schneider Topliner 967 recycled fijnschrijver
 • Schneider Topliner 967 recycled fijnschrijver
 • Schneider Topliner 967 recycled fijnschrijver

Schneider Topliner 967 fijnschrijver bedrukken

Vanaf € 0,67
  • zwart/blauw of wit/blauw, blauwe vulling, geef uw keuze door
  • zwart/zwart of wit/zwart, zwarte vulling, geef uw keuze door
 • Zijde 1, levertijd circa 20 werkdagen
  • 1
  Dop, levertijd circa 20 werkdagen
  • Onbedrukt
  • 1
  • 2
  • 3
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

Topliner 963 Recycling van het bekende merk Schneider. Een Milieuvriendelijke keuze. De Topliner 963 Recycling is een hoogwaardige fineliner gemaakt van hardcolor kunststof met een fijne matte afwerking. De body van de pen is gemaakt van circa 82% gerecycled plastic, wat deze pen tot een milieuvriendelijke keuze maakt. Ook droogt de inkt de eerste 2 tot 3 dagen niet uit wanneer u de dop vergeten bent.

Met zijn strakke design en duurzame materialen is deze fineliner een uitstekende optie voor iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De fijnschrijver is voorzien van een fijne punt, met lijndikte 0,04 mm en is ideaal voor gedetailleerd schrijven, tekenen en schetsen.

De Topliner 963 Recycling is veelzijdig inzetbaar: Op kantoor voor het maken van aantekeningen, notities en het ondertekenen van documenten. In de klas voor zowel studenten als docenten voor precisiewerk en het maken van schetsen of aantekeningen. Tevens handig voor alledaags gebruik, zoals het maken van boodschappenlijstjes of persoonlijke notities.

Het bedrukken van de Topliner 963 met uw bedrijfslogo zorgt voor voortdurende merkpromotie. Elke keer als de pen wordt gebruikt, wordt uw merknaam onder de aandacht gebracht. Een opdruk is mogelijk op de houder, maar ook op de dop.

Door een duurzaam promotieartikel aan te bieden, versterkt u het imago van uw bedrijf als maatschappelijk verantwoord en innovatief. Dit kan leiden tot een verhoogde klantloyaliteit en positieve mond-tot-mondreclame.

U kunt geheel vrijblijvend een gratis drukvoorstel aanvragen.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Naam Schneider Topliner 967 recycled fijnschrijver
Omschrijving <p> Topliner 963 Recycling van het bekende merk Schneider. Een Milieuvriendelijke keuze. De Topliner 963 Recycling is een hoogwaardige fineliner gemaakt van hardcolor kunststof met een fijne matte afwerking. De body van de pen is gemaakt van circa 82% gerecycled plastic, wat deze pen tot een milieuvriendelijke keuze maakt. Ook droogt de inkt de eerste 2 tot 3 dagen niet uit wanneer u de dop vergeten bent.</p> <p> Met zijn strakke design en duurzame materialen is deze fineliner een uitstekende optie voor iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De fijnschrijver is voorzien van een fijne punt, met lijndikte 0,04 mm en is ideaal voor gedetailleerd schrijven, tekenen en schetsen.</p> <p> De Topliner 963 Recycling is veelzijdig inzetbaar: Op kantoor voor het maken van aantekeningen, notities en het ondertekenen van documenten. In de klas voor zowel studenten als docenten voor precisiewerk en het maken van schetsen of aantekeningen. Tevens handig voor alledaags gebruik, zoals het maken van boodschappenlijstjes of persoonlijke notities.</p> <p> Het bedrukken van de Topliner 963 met uw bedrijfslogo zorgt voor voortdurende merkpromotie. Elke keer als de pen wordt gebruikt, wordt uw merknaam onder de aandacht gebracht. Een opdruk is mogelijk op de houder, maar ook op de dop.</p> <p> Door een duurzaam promotieartikel aan te bieden, versterkt u het imago van uw bedrijf als maatschappelijk verantwoord en innovatief. Dit kan leiden tot een verhoogde klantloyaliteit en positieve mond-tot-mondreclame.</p> <p> U kunt geheel vrijblijvend een gratis drukvoorstel aanvragen.</p>
Materiaal Kunststof, 82% gerecycled kunststof.
Aantal Minimale afname 600 stuks.
Levertijd Onbedrukte levering niet mogelijk. Bedrukt geleverd in circa 20 werkdagen na goedkeuring drukproef.
Schrijfkleur Zwart
Toelichting Let op: langere levertijd.
Land van oorspong Duitsland
Merk Schneider
Kleur zwart/zwart of wit/zwart, zwarte vulling, geef uw keuze door
Bedrukkingsinformatie Standaard met zeefdruk op maximaal drukformaat van 58 x 28 mm, max. 1 drukkleur. Standaard met tampondruk op de dop, max. 38 x 4,5 mm, max. 4 drukkleuren.