Schneider Sonic Mix-and-match
  • Schneider Sonic Mix-and-match
  • Schneider Sonic Mix-and-match
  • Schneider Sonic Mix-and-match

Schneider Sonic Mix-and-match

Vanaf € 0,83
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

Innovatieve drukbalpen in hard color kleuren met zachte en comfortabele rubberen grip. De balpen heeft een drukpositie onder het venstergedeelte. Uitgerust met Schneider kwaliteitsvulling. Vele bedrukkingsmogelijkheden. Balpen is geheel in de mix-and-match, dus stel zelf uw kleuren samen. Kies de kleur voor het rubberen neusje, het clipdeel, de kleur voor onder het venster en de drukker. Uiteraard is het vensterdeel telkens transparant.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Naam Schneider Sonic Mix-and-match
Omschrijving Innovatieve drukbalpen in hard color kleuren met zachte en comfortabele rubberen grip. De balpen heeft een drukpositie onder het venstergedeelte. Uitgerust met Schneider kwaliteitsvulling. Vele bedrukkingsmogelijkheden. Balpen is geheel in de mix-and-match, dus stel zelf uw kleuren samen. Kies de kleur voor het rubberen neusje, het clipdeel, de kleur voor onder het venster en de drukker. Uiteraard is het vensterdeel telkens transparant.
Merk Schneider
Materiaal Kunststof, rubber
Kleur Mix-and-Match
Bedrukkingsinformatie Standaard bedrukking op de clip op max. 45 x 6 mm. Optioneel op het glasgedeelte links of rechts naast de clip op max. 35 x 8 mm, voor de clip op max. 12 x 10 mm. Onder het glasgedeelte, rechts of links naast de clip, max. 50,5 x 23,5 mm. Tegenover de clip op max. 50 x 7 mm.

Gerelateerde producten