Rotring pennen

Wilt u soepel en precies schrijven? Laat dan Rotring balpennen bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel. Bedrukte Rotring pennen zijn al v.a. 10 of 25 stuks in onze shop te bestellen. Leverbaar in diverse kleuren en keuze uit opvallende, ergonomische modellen. De meeste balpennen van Rotring houdt u perfect onder controle door de golfvormige of geribbelde grip. Alle Rotring pennen, multi pennen en vulpotloden zijn uitstekend te bedrukken met logo. De Rotring Multi Pen wordt geleverd met maar liefst drie verschillende kleuren vullingen. Rotring is ook geschikt om mee te tekenen, Rotring heeft diverse vulpotloden in de collectie. Zoekt u een professioneel schrijfinstrument, kies dan één van de Rotring modellen. Rotring biedt u technische perfectie, langschrjifvullingen met document vast inkt en uiterst moderne ontwerpen. Wij leveren al uw bedrukte Rotring pennen in circa 7 werkdagen na akkoord op de drukproef. U kunt ook gebruik maken van onze snelle leveringsservice.

Rotring pennen bedrukken - alle modellen

Wilt u kennismaken met de pennen van Rotring? Dan is de voordeligste balpen model Tikky. En misschien ook wel het meest populairste en bekendste model. V.a. 25 stuks zijn Rotring Tikky pennen te bedrukken met logo. Het meest opvallende kenmerk van de pen is de ergonomische, golfvormige gripzone. Deze pen ligt perfect in de hand en is tevens verkrijgbaar als vulpotlood. Iets duurder in prijs is de Rotring Madrid. Rotring Madrid pennen zijn v.a. 25 stuks te bedrukken met logo. De pen is ook verkrijgbaar in vulpotlood uitvoering. De Madrid balpen heeft een intelligent design en een subtiel schrijfmechanisme, dit maakt de pen tot een perfect metgezel voor iedere schrijfklus. Tot slot noemen we de Rotring Rapid Pro, de duurste balpen van Rotring in onze collectie. De Rotring Rapid Pro is bedrukt te bestellen v.a. slechts 10 stuks. U kiest voor deze balpen als u houdt van technische perfectie. De houder is zeshoekig en de pen is voorzien van een geribbelde grip. Deze professionele balpen wordt geleverd met een langschrijfvulling, voorzien van documentvast inkt. Alle modellen worden geleverd in een Rotring geschenkverpakking. Pennen van Rotring hebben een exclusief, modern en ergonomisch uiterlijk. Bekijk ons aanbod en laat één van de modellen Rotring pennen of vulpotloden bedrukken.

Bedrukte Rotring pennen online bestellen

Op onze site vindt u bij ieder product van Rotring de minimale afnames staan. U kunt bedrukte Rotring pennen v.a. de minimale afname online bestellen. U kiest uw model, kleur en gewenste druktechniek. In het volgende scherm vult u uw bedrijfsgegevens in. Onze site maakt ook gebruik van staffelprijzen. Bij bepaalde afnames wordt de stuksprijs en de drukprijs steeds voordeliger. U kunt bij grotere aantallen dus profiteren van aantrekkelijke kortingen. Onze prijzen voor alle Rotring pennen zijn zeer scherp. Wij drukken de Rotring pennen met de modernste drukmachines, waarbij een opdruk in max. 4 kleuren kan. Wilt u niet meteen een online bestelling plaatsen, maar liever eerst de pen op proef ontvangen? Vraag dan via de sample button een Rotring pen op zicht aan. Na een tevreden proefgebruik kunt u alsnog een bedrukte Rotring pen online bestellen.

Rotring pennen met eigen logo

Een Rotring pen met eigen logo, die u kunt weggeven aan belangrijke relaties en klanten, is een terechte uitblinker. Dit merk heeft oog voor de toekomst door de opvallende, moderne designs. Dit geldt zowel voor het Tikky, Madrid of Rapid Pro model. We willen u echter ook even attenderen op een vreemde eend in de bijt, namelijk de Rotring Tikky Multipen. Dit is een echte allround pen. Dankzij een technisch geavanceerd "magic view" mechanisme omvat deze pen een blauwe en rode vulling én een vulpotlood. Wisselen is mogelijk door het juiste symbooltje naar boven te houden en de knop in te drukken. De pen is tevens nog voorzien van een gummetje onder de drukknop. Alle Rotring pennen kunnen voorzien worden van eigen logo of tekst:

► op de kunststof versies, tampondruk met max. 4 kleuren
► op de metalen versies tevens lasergravure
► zeefdruk op de geschenkverpakking, groot drukformaat

Rotring pennen met eigen logo bestelt u v.a. 10 of 25 stuks. U ontvangt van ons een drukproef voordat we uw logo plaatsen. Na akkoord op de drukproef ontvangt u de Rotring pennen in circa 8 werkdagen.

Rotring pennen in kleine aantallen bedrukken

U kunt bij PrimaPennen Rotring pennen in elk gewenst aantal laten bedrukken. Wilt u bijv. 5 0f 15 pennen bedrukken, dan is dit mogelijk. U kunt via het product voor kleinere aantallen direct een offerte aanvragen, maar mailen mag uiteraard ook. Bestel stressvrij al uw relatiegeschenken bij ons. Wij begeleiden u vanaf de bestelling tot aan de levering en zorgen voor een perfecte opdruk. Bent u nieuwsgierig naar onze modellen, bekijk dan onze uitgebreide productspecificaties en drukmogelijkheden. Voor afwijkende drukmogelijkheden kunt u ook contact met ons opnemen. Kleine aantallen Rotring pennen kunnen ook nog eens supersnel geleverd worden, in circa 5 werkdagen zijn deze bedrukt te ontvangen. Uiteraard kunt u ook onbedrukte pennen bestellen. 

Rotring pennen in de snelle levering laten bedrukken

Voor de te late of onverwachte bestellers hebben wij een snelle leveringsservice in het leven geroepen. Door gebruik te maken van de snelle levering kunnen wij de levertijd van bedrukte Rotring pennen met circa 4 werkdagen verkorten. De levertijd gaat namelijk in v.a. het moment dat u bestelt. Hierdoor kunnen spoedorders niet geannulleerd worden. Daarentegen ontvangt u Rotring pennen bedrukt en wel in 5 werkdagen. We overleggen graat met u de gewenste leverdatum zodat wij tijdig uw Rotring pennen kunnen laten bedrukken. Wij leveren meer dan 99% van al onze opdrachten op tijd. Wanneer u een zeer korte leverdatum heeft maken we standaard gebruik van een expresse zending, zodat we bijna zeker weten dat de pennen op tijd geleverd worden. De snelle levering is beschikbaar voor alle modellen en alle aantallen. En geldt zowel voor de druktechniek tampondruk, lasergravure en zeefdruk. Ook bij de snelle levering ontvangt u een drukproef vooraf. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Mail, bel of chat met ons.