Rollerbalpennen Toppoint - Snel & Goedkoop

Rollers van Toppoint online bestellen kan goedkoop en snel bij PrimaPennen. Denk hierbij aan luxe metalen Toppoint rollers, zoals de Evolution rollerbalpen, de Sienna rollerbalpen, Two Stripes rollerbalpen of de Atlanta rollerbalpen. Stuk voor stuk designpennen ontworpen en ontwikkeld door Toppoint. De rollerbalpennen zijn gemaakt van metaal en voorzien van een (Europese) rollerbalvulling. Naar keuze met een luxe gebogen clip, strakke hoogglanszilverkleurige clip of met verchroomde delen. Bedrukte of gegraveerde rollerbalpennen van Toppoint, een goede (kwaliteits)keuze!

Toppoint rollerbalpennen bedrukken

De rollerbalpennen van Toppoint bevinden zich in het duurdere segment. De rollerbal Two Stripes is de goedkoopste rollerbal en kunt u bestellen vanaf 50 stuks voor ongeveer € 1,75 per stuk. We bedrukken deze pennen met een logo of tekst links en/of rechts van de clip. Meerdere drukkleuren zijn mogelijk. Een zilverkleurige of coolgrey opdruk zorgt voor een luxe uitstraling.

Naast Toppoint rollerbalpennen bedrukken kunt u ook kiezen voor een gravure. Bij een gravure halen we het bovenste laagje van de pen eraf, waardoor de onderliggende, vaak zilverkleurig, kleur te voorschijn komt.

Tot slot kunt u kiezen voor een individuele naamsgravure. Leuk als een persoonlijk cadeau bij een jubileum of voor klanten die u iets extra's wilt geven.

Rollers van Toppoint online bestellen

Wist u dat u alle rollers van Toppoint eenvoudig vanuit uw luie stoel kunt bestellen? U regelt de sampleaanvraag, offerteaanvraag of bestelling eenvoudig online. Onze website is zo opgebouwd dat u alles simpel kunt aanvragen. De eerste stap is vaak het online aanvragen van samples. Op uw gemak de kwalitet leren kennen en daarna de bestelling plaatsen. U kunt er zeker van zijn dat de rollerbalpennen van Toppoint een aanvulling zijn om de waardering naar uw klant op passende wijze over te brengen.

Toppoint rollers snelle levering

Toppoint levert snel, doorgaans in 10 werkdagen. Maar soms komt u ineens op het idee om iets leuks te geven aan klanten. Voor een evenement of in een andere bijzondere context. Wij leveren alle rollers van Toppoint in de snelle expresselevering van 5 werkdagen. Wist u dat u alle aantallen bij ons kunt bestellen? Gegarandeerd goed en snel geleverd.

Hoe schrijft een rollerbalpen?

Rollerbalpennen schrijven anders dan gewone balpennen. De inkttoevoer is soepeler. Hierdoor glijdt een rollerbalpen soepel over het papier, zonder dat u hard hoeft te drukken. Rollerbalpennen van Toppoint worden voorzien van een kwaliteitsvulling, gestoken in een metalen jasje. U kunt de pennen hervullen en zo jarenlang plezier beleven van de pennen.

Nieuwsgierig? Mail ons via info@primapennen.nl, chat of bel ons op 085 792 0094. We beantwoorden graag al uw vragen over bedrukte rollerbalpennen.

Stuur ons een bericht