Rollerball pennen

Zoekt u een rollerbalpen of fijnschrijver? Bij ons vindt u rollers in elke prijsklasse. Gegraveerd of bedrukt in elk gewenst aantal. Een rollerbal heeft een andere manier van schrijven dan de standaard balpen. De inkt is dunner, waardoor de pen duidelijk schrijft en er nauwelijks druk hoeft te worden uitgeoefend. De roller dankt zijn naam aan het balletje in de schrijfpunt. Dit balletje rolt met een soepele en gelijkmatige toevoer van inkt over het papier. Een uitermate fijne manier van schrijven met inkt op water- of gelbasis. 

* In elk gewenst aantal te leveren (m.u.v Bic) * Gratis samplepennen * Gratis drukproef * Gratis verzending * Snellere levering op aanvraag.

Uw gepersonaliseerde rollerball pen kunt u eenvoudig uitbreiden met een luxe geschenkverpakking. De bekende merken, zoals Parker en Charles Dickens leveren standaard de luxe rollerbalpennen in een bijpassende geschenkdoos. Een rollerbalpen wordt ook vaak in een pennenset aangeboden. Combineer een balpen of vulpen met een rollerball. Als set met een gelijkblijvende gravure of bedrukking. Of op iedere pen een andere bedrukking.

Rollers bestellen en bedrukken

Het bestellen van uw rollerbalpennen met opdruk kan eenvoudig online. U kunt bij elke productspecialisatie een gratis sample aanvragen. Tevens kunt eenvoudig een bestelling online plaatsen. Na ontvangst van uw gegevens met betrekking tot de bedrukking ontvangt u van ons een digitale drukproef via de mail. Hierop vindt u uw gekozen artikel in de gewenste kleur, met hierop de bedrukking in de gewenste kleur, grootte en positie. Na goedkeuring op de drukproef gaan wij de pennen in ons moderne drukkerij drukken.