Rock paper notitieboek A5 steenpapier milieuvriendelijk
 • Rock paper notitieboek A5 - Natuur
 • Rock paper notitieboek A5 - Natuur

Rock paper notitieboek A5 bedrukken

Vanaf € 2,33
 • Achterkant (95mm x 180mm)
  • Onbedrukt
  • 1
  Voorzijde (95mm x 180mm)
  • Onbedrukt
  • 1
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

Rock Paper notitieboek in A5-formaat, vervaardigd van steenpapier voor een duurzame schrijfervaring. De pagina's van dit notitieboek zijn gemaakt van rotsen en ander gesteente, resulterend in stevig, glad papier dat opmerkelijk koel aanvoelt. Met 70 vellen en een handige perforatie kunnen de pagina's eenvoudig uit het boekje worden gescheurd.

In tegenstelling tot traditioneel papier, dat bijdraagt aan ontbossing, waterverspilling en CO2-uitstoot, biedt steenpapier een natuurvriendelijk alternatief zonder deze negatieve impact op het milieu. Het is nauwelijks te onderscheiden van echt papier, waardoor het zowel milieuvriendelijk als functioneel is voor notities, schetsen en meer. Kies voor dit Rock Paper notitieboek als een bewuste keuze voor duurzaamheid en hoogwaardige schrijfervaring.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Inhoud 0
Naam Rock paper notitieboek A5 - Natuur
Levertijd Levertijd afhankelijk van bestelhoeveelheid, tot 500 stuks, levering in circa 6 werkdagen, meer dan 500 stuks, levering in circa 9 werkdagen. Onbedrukte levering in circa 2 werkdagen.
Merk Toppoint
Materiaal Paper
Omschrijving <p> Rock Paper notitieboek in A5-formaat, vervaardigd van steenpapier voor een duurzame schrijfervaring. De pagina's van dit notitieboek zijn gemaakt van rotsen en ander gesteente, resulterend in stevig, glad papier dat opmerkelijk koel aanvoelt. Met 70 vellen en een handige perforatie kunnen de pagina's eenvoudig uit het boekje worden gescheurd.</p> <p> In tegenstelling tot traditioneel papier, dat bijdraagt aan ontbossing, waterverspilling en CO2-uitstoot, biedt steenpapier een natuurvriendelijk alternatief zonder deze negatieve impact op het milieu. Het is nauwelijks te onderscheiden van echt papier, waardoor het zowel milieuvriendelijk als functioneel is voor notities, schetsen en meer. Kies voor dit Rock Paper notitieboek als een bewuste keuze voor duurzaamheid en hoogwaardige schrijfervaring.</p>
Toelichting Voor vragen kunt u bellen 085 792 0094 of mailen naar info@primapennen.nl
Kleur Natuur
Breedte 1.5 cm