Reclame pennen kleine aantallen

Voor de beginnende ondernemer of voor kleine gelegenheden kunt u bij ons reclame pennen in kleine aantallen bestellen. Denk bijvoorbeeld aan kleine aantallen van 50, 100, 250 of 500 pennen. Met een goede reclame pen kunt u identiteit geven aan uw bedrijf. Duurzame bedrijven kiezen vaak voor milieuvriendelijke pennen, bedrijven met een luxe uitstraling voor metalen pennen. Ook de goedkope weggeefpennen vinden gretig aftrek en zijn geschikt als beurspen of om weg te geven. Voor welke doelstelling u de pen ook wilt gebruiken, wij zorgen voor een professionele opdruk van uw reclame. Een pen om thuis te gebruiken, mee te nemen in tas of auto, voor gebruik op kantoor, voor elk budget klein of groot kunt u de gewenste kleinere aantallen bestellen.

reclame pennen kleine aantallen

De perfecte pen om uw dankbaarheid te tonen

Reclame pennen zijn een goedkope manier om als lonende geschenk te geven. Gelukkig kunnen wij u een groot aanbod bieden in pennen met kleine minimale afnames. Ons assortiment is groot en divers waardoor u in de gelegenheid wordt gesteld om middels een pen uw reclame dagelijks bij de klanten onder de aandacht te brengen. Er is een speciale categorie voor pennen in kleine aantallen. zowel voor de kunststof pennen als de metalen pennen. U kunt ook een offerte vragen voor heel veel andere pennen, met tampondruk kunnen wij 90% van ons assortiment drukken met tampondruk bij kleine aantallen. Wij helpen u graag bij het vinden van de reclamepen die zorgt voor een duurzame promotie van uw bedrijf. Naast de standaard pennen vindt u op onze site milieuvriendelijke pennen, houten pennen, bamboe pennen, USBpennen, Powerbankpennen, grappige pennen en multifunctionele pennen. 

Cardiff balpen klein aantal v.a. 250 stuksKalipso balpennen klein aantal v.a. 50 stuks

Kleine aantallen reclame pennen bestellen

Kleine aantallen pennen met uw eigen reclame bestelt u bij PrimaPennen inclusief opdruk. In de prijs is reeds 1 kleuropdruk inbegrepen. De bestelling omvat de opdruk, het maken van de drukproef, de instelkosten en de levering. Er zijn geen verborgen kosten. Onze prijzen behoren ook bij kleinere aantallen pennen met reclame tot de laagste van Nederland. Neem een kijkje in onze online webshop, bestellen, het aanvragen van een offerte of samples kunt u eenvoudig via de site regelen. Raak onder de indruk van ons aanbod en onze lage prijsstelling. Na een bestelling begeleiden we u tot aan de uiteindelijke levering van uw pennen. De werkwijze bij het bestellen van kleine aantallen pennen is identiek aan de bestelling van grote aantallen pennen. Uw reclame pennen bedrukken wij pas na akkoord of wijziging op de drukproef. U kunt daarom met een gerust hart uw pennen bestellen bij de grootste pennen webshop van Nederland.

kleine aantallen reclame pennen

Reclame pen inclusief 1 kleuropdruk

In onze prijzen is reeds een bedrukking in 1 kleur verwerkt. Wilt u meerdere drukkleuren dan kunt u dit eenvoudig ingeven. Er zijn diverse posities te bedrukken. Zo kunt u bij sommige pennen op wel 6 plaatsen uw reclametekst kwijt. Des te meer pennen u bestelt des te meer keuze heeft u in het aantal drukvlakken. Kleine aantallen pennen kunnen ook full colour gedrukt worden tegen een zeer scherpe prijs, deze aantallen beginnen al bij 50. Clipbedrukking, indien de clip dit toelaat, is ook mogelijk. Voor metalen pennen geldt dat de prijs vaak inclusief gravure is. Bij gravure kunt u kiezen uit 2 posities, namelijk rechts of links van de clip. Voor alle aanvragen geldt, u ontvangt altijd een drukproef of visual. Na bestelling ontvangt u een orderbevestiging waarin wij alle gegevens voor u nogmaals overzichtelijk op een rijtje zetten.

reclame pennen kleine aantallen full colourReclame pennen kleine aantallen 1 drukkleur

Het aanbod in reclamepennen

U kent vast verschillende modellen kunststof pennen. U heeft er vast weleens mee geschreven. Kunststof pennen en metalen pennen hebben wij van verschillende merken:

- Toppoint, Nederlands fabrikant 
- Ritter pen, Duits fabrikant
- Senator pen, Duits fabrikant
- Viva pens, Pools fabrikant
- Parker exclusieve pennen
- Waterman Paris pennen

Deze pennen van bekende merken kunt u bestellen. Sommige vanaf 10 of 25 stuks, andere vanaf 500 stuks. Met de snelst mogelijke levertijden en indien gewenst supersnel geleverd met onze eigen spoedservice. Standaard levertijden variëren van 8-15 werkdagen, spoedlevering van 4-8 werkdagen.

Wilt u een andere kleur vulling. Bij ons kunt u pennen bestellen met blauwe, rode, groene of zwarte inkt. Vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u een andere blauwe vulling? Vraag dan naar onze floatingvullingen, gelvullingen of rollervullingen. We zetten de pennen ook bij kleine aantallen graag voor u om.

Bic reclame pennen kleine aantallen v.a. 500 stuksToppoint reclame pennen kleine aantallen

Het nut van gratis pennen geven

Met meer dan 10 jaar ervaring in reclame pennen weten wij wat het beste product is voor uw bedrijf. Komt u er niet uit, vraag ons dan om advies of om een samplekit. Pennen hebben een belangrijk doel, namelijk uw naamsbekendheid vergroten, nieuwe klanten aantrekken en de relatie met bestaande klanten verstevigen. Het kopen van reclame pennen in kleine aantallen is een geweldige manier om uw beeldmerk te verspreiden. Uw investering verdient zichzelf terug als u zorg besteedt aan de druk en de keuze voor een pen. Bouw aan een vertrouwelijke band, een pen met reclame helpt u op de goede weg.

Van ons voor u

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden. Derhalve kunt u van ons het volgende verwachten:

  • Gratis samples
  • Gratis filmproef 
  • Gratis verzending
  • Kleine aantallen bedrukt
  • Spoed service
  • Snelle levering
  • Factuur achteraf óf Ideal
  • Onbedrukte levering
  • Vakkundig advies

Vijf dagen in de week staan wij voor u klaar d.m.v. onze chat, telefonisch via 085 792 0094, via info@primapennen.nl en via ons contactformulier. Zeven dagen in de week kunt u uw bestelling plaatsen, een offerte vragen of een vraag stellen via het contactformulier. Welkom in onze wereld vol pennen.

Stuur ons een bericht

Bewijs dat u geen robot bent