Reclame pennen

Kies gemakkelijk en eenvoudig goede reclame pennen. Met pennen kun je voordelig en effectief reclame maken. Wij hebben een gevarieerde selectie aan pennen die voor u uw bedrijf op de kaart kunnen zetten. Pennen zijn overal! Reclame pennen vindt je in een bureaula, handtas, auto, op kantoor en in de klas. Iedereen pakt regelmatig een pen. En wat is er dan leuker een pen te pakken met reclame van uw bedrijf. Surf door ons shop en ontdek wat wij u allemaal aan pennen te bieden hebben. Van voordelige tot zeer luxueuxe uitvoeringen.

reclame pennen

reclame pennen assortiment

Op maat bedrukte reclame pennen bestellen

Op onze website vindt u 5 verschillende categorieën. U treft er metalen pennen, kunststof pennen, USB-pennen, Powerbankpennen en Multifunctionele pennen. Pennen in allerlei vormen, maten, kleuren en uitvoeringen. Alles voor een succesvolle reclame campagne van uw bedrijf. Onze reclame pennen kunt u op divers manieren laten bedrukken met beeldmerk, logo, bedrijfsgegevens op tekst. En dit alles doen wij met professionele drukmachines. Kies uit de volgende druktechnieken:

- zeefdruk/tampondruk in 1 tot en met 4 drukkleuren
- digitale druk in full colour
- digitale reliëfdruk in full colour
- digitale foliedruk in full colour
- gravering op metaal en aluminium
- bedrukking met metallic kleuren
- doming opdruk (dun laagje plastic)
- gravure op hout middels CO2-gravure

Online bestelgemak

Welke pen u ook kiest, u regelt alles eenvoudig online. Kiest u bijvoorbeeld een van onze bestsellers zoals de Kalipso, de Cardiff, de Cardiff Color, de Superhit, de Dart, de Baron, de Ring, de Izzy? Of gaat u voor een geheel eigen stijl. Kies een van de vele pennen en laat deze bedrukken met de standaard druktechniek of, wanneer mogelijk, voor een aangepaste druktechniek. Vraag van onze reclame pennen gratis samples of een offerte aan. Een online bestelling plaatst u ook via onze shop. Daarnaast bieden we u onze volgende voordelen:

- bestelling, indien mogelijk, in elk gewenst aantal
- grote en kleine aantallen online bestellen
- divers aanbod in kleur, vorm, uitvoering en maat
- gratis verzending van uw bestelling
- gratis een drukproef voordat we gaan drukken
- omzetten naar andere schrijfkleur mogelijk
- gedegen en professioneel advies

Waarom kiezen voor PrimaPennen

Naast bovenstaande voordelen staan wij 5 dagen in de week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vragen over druktechnieken, drukproeven, samples, bestelhoeveelheden, specificaties van onze producten. We bantwoorden ze graag. Neem contact op via de mail info@primapennen.nl, caht met ons, of bel ons op 085 792 0094. Van 8.30 tot 18.00 kunt u bij ons terecht, iedere werkdag. Contact kunt u ook opnemen via ons contactformulier en wij geven tevens de mogelijkheid tot het aanvragen van onze nieuwsbrief.

Reclame pennen bestellen, bereik het maximale

Het bereik van reclame pennen zal u verrassen. We pakken een pen iedere dag. Gemiddeld wisselt een pen 7 keer van eigenaar. Wanneer u 1000 pennen bestelt zullen meer dan 7000 mensen uw reclame voorbij zien gaan. Maak een uitstekende keuze uit metalen of kunststof pennen. Filter op kleur, merk en prijs. Naast pennen kunt u kiezen uit meer dan 500 andere schrijfwaren. Reclame-ideeën genoeg. Denk bijvoorbeeld aan pennensets, pennengeschenksets, pennen in verpakking, markers, potloden en nog veel meer. Bezoek onze website, klik meteen hier!

reclame pennen druktechniekenreclame pennen logo aanleveren

Stuur ons een bericht