Promotieartikelen

Prima Pennen biedt een verscheidenheid aan goedkope en luxe promotieartikelen. Elk artikel kunnen wij in kleine aantallen, eventueel met een snelle levering in onze spoedservice, of grote aantallen bedrukken met uw logo, tekst of bedrijfsnaam. Promotieartikelen zorgen voor een uitbreiding van uw klantenbestand, vergroten uw naamsbekendheid en worden als geschenk zeer gewaardeerd door uw relaties.

Ons aanbod van bedrukte promotieartikelen

Iedere gelegenheid vraagt om een specifiek product. Voor beurzen en grote evenementen zijn pennen al jarenlang favoriet. 

Uiteraard zijn er vele mogelijkheden. U wilt met uw artikel ook graag de aandacht van de klant trekken. Kiest u dan voor opvallend of verrassend relatiegeschenk. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste artikel, dat past bij de uitstraling van uw bedrijf en het beschikbare budget, zodat uw promotie een succes wordt!

Promotieartikel bedrukt en geleverd 

Wij bedrukken uw artikelen nadat u de digitale drukproef heeft goedgekeurd. Deze ontvangt u meteen na uw bestelling of aanvraag. Hierop vindt u uw artikel met de opdruk op de juiste positie, in de juiste drukkleuren en met de gewenste druktechniek. Wanneer u niet helemaal tevreden bent kunt u een wijziging aanbrengen. Nadat alles naar wens is worden de promotieartikel bedrukt, verpakt en standaard ongeveer in 12 werkdagen geleverd. 

Hieronder vindt u een aantal voordelige geschenken:

 

Balpen Hawai Silver

 

Balpen Hawai vanaf 300 stuks

 

Stuur ons een bericht