Prijs

t/m

Kleur

Slim ontworpen pennen met een powerbank bestellen? Met een unieke bedrukte powerbank balpen laat u zeker een blijvende indruk achter bij uw medewerkers of klanten. Onze powerbanks zijn klein en licht, een ideale oplader voor onderweg! De capaciteit van een powerbank wordt uitgedrukt in mAh. Des te hoger de mAh des te krachtiger de accu. Eenvoudig thuis of in de auto op te laden, altijd bij de hand en ideaal als oplader voor telefoon, camera, GPS of MP3-speler. 

* Gratis dummypen * Gratis verzending * Gratis drukproef * Snellere levering op aanvraag.

Hoe groter de accu hoe langer en meer je een electronisch apparaat oop kunt laden. Naast de schrijffunctie met recht een relatiegeschenk dat zeer veelvuldig gebruikt wordt. Dankzij de geïntegreerde powerbank makkelijk mee te nemen en altijd beschikbaar. Is de batterij van uw telefoon bijna leeg, geen probleem, met de opgeslagen energie van de powerbank kunt u weer een poosje vooruit.

Powerbank pennen met opdruk van logo of bedrijfsgegevens

Uw pennen met powerbank drukken wij op een vakkundige manier met uw logo of tekst. Graag ontvangen wij de gegevens die u op de pen wilt plaatsen. Kleurrijke logo's of teksten. Wij passen onze druktechniek hier op aan. U ontvangt vooraf een digitale drukproef. Op deze manier krijgt u een visueel beeld van de pen met bedrukking. U ziet de kleuren van de opdruk, de drukgrootte en de drukpositie. En wilt u iets aanpassen? Geen probleem, wij drukken pas nadat u akkoord heeft gegeven op de (gewijzigde) drukproef.