Potloden met logo bedrukken

Potloden laten bedrukken met logo of tekst blijven een favoriet en goedkoop relatiegeschenk om te schenken. Potloden met logo passen in ieder budget, omdat ze goedkoop in aanschaf zijn en voordelig te bedrukken zijn. Iedereen gebruikt een potlood. De keuze om potloden te laten bedrukken met tekst en/of is bij ons divers. U kunt zelfs kleuren kiezen die afgestemd zijn op uw logo. Onze goedkoopste potloden beginnen bij de ongeslepen potloden zonder gum, maar naar wens kunt u kiezen voor gum, geslepen, voorzien van een gevarieerde kleurstelling en zelfs kiezen voor luxere goudkleurige en zilverkleurige potloden die u met een eigen logo kunt voorzien.

Potloden met logo bedrukken

Potloden met logo kopen

Het kopen van potloden via onze webshop is simpel en begrijpelijk. Onze gespecialiseerde categorie Potloden laat u het assortiment zien. Hierbij heeft u een ruime keuze uit diverse potloden die allen geschikt zijn om met een logo te bedrukken:

  • Gekleurde potloden, HB, geslepen of ongeslepen
  • Huidkleurige potloden, HB, geslepen of ongeslepen
  • Potloden met een kleur accent
  • Flexibele potloden
  • Timmermans potloden
  • Potloden met een figuurtje
  • Dierenpotloden, bloemenpotloden
  • Grappige potloden

U ziet, voor elke promotie kunt u een potlood laten voorzien met een logo of beeldmerk. Wij bedrukken de potloden op een groot of iets kleiner drukformaat, net wat u nodig heeft. 

Potloden met tekst snelle levering

Potloden met tekst bestellen

U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Zoekt u potloden als algemeen weggevertje of gaat u voor een betere kwaliteit? U kunt zoeken op prijs, kleur en merk. Bij de bestelling geeft u het aantal in, de gewenste aantal drukkleuren en de kleur van het product. U kunt zelfs meteen het logo of de tekst voor de opdruk meesturen. Liever persoonlijk contact, mail of bel ons dan de gewenste bestelling door. Wij helpen u met de juiste drukbestanden, maken tekstbestanden voor u klaar en regelen alles voor u tot aan de aflevering.

Potloden met logo bedrukken in kleine oplage

Kleine afnames potloden met logo

Voor al onze potloden, met uitzondering van Bic, geldt dat u van de minimale afnames af kunt wijken. U kunt potloden in een kleine afname vanaf 50 stuks bestellen. Een goedkopere staffel is het bestellen van 100, 250 of 500 stuks. Kleine afnames kunt u afnemen wanneer u bijvoorbeeld een klein evenement heeft of niet zoveel potloden nodig heeft. Duurdere potloden met logo kunt u soms al vanaf 10 stuks of 25 stuks afnemen. Alleen maar één regel tekst plaatsen? Kies dan voor potloden met een klein drukformaat.

Potloden met logo bedrukking in full colour

PrimaPennen, een leuke inkooppartner

PrimaPennen stelt zich sociaal en vriendelijk op. Wij proberen tot het uiterste te gaan om aan uw wensen tegemoet te komen. Flexibel in afleveringsmogelijkheden, aantallen en drukmogelijkheden. Met uitgebreide mogelijkheden om met ons in contact te komen. Livechat, bellen (085 792 0094) of mailen via info@primapennen.nl. We bieden u diverse contactmogelijkheden aan via onze site. Van sampleaanvraag tot aan het plaatsen van een bestelling. Mist u iets? Of kan iets beter? Met onze beoordelingssite kunt u feedback geven op onze werkwijze en aanvullende informatie geven omtrent klantvriendelijkheid of verbeterpunten aangeven.

Stuur ons een bericht