Potloden bedrukken

Potloden laten bedrukken met logo, tekst of reclameslogan? PrimaPennen biedt u een gevarieerd aanbod in bedrukte potloden. Wij leveren onze potloden al snel vanaf 3-4 werkdagen. Goedkope potloden kunt u al bestellen vanaf 50 stuks, bedrukt met een PMS-kleur naar keuze. Onze potloden zijn er in diverse uitvoeringen: klassieke houten HB-potloden, gekleurde potloden, vulpotloden, potloden met een grappig ontwerp, timmermanspotloden en luxe vulpotloden. Bedrukt met uw eigen tekst komt uw reclame terecht in allerlei situaties en bij allerlei mensen, tijdens het dagelijks gebruik. Het is een uitzonderlijk goedkope manier om reclame te maken.

Bedrukte potloden, een echte allrounder

In het dagelijks leven gebruiken we vaak een potlood, om te tekenen, te schetsen, notities of aantekeningen te maken. Een potlood bedrukken met uw logo is een goedkope manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij klanten. Bijna iedereen gebruikt immers een potlood. Kies uit een bedrukte potlood met of zonder gum, geslepen of ongeslepen of ga voor de mechanische vulpotloden en slijp nooit weer!

Naast goedkope bedrukte potloden kunt u bij ons ook terecht voor FSC gecertifideerde potloden. Potloden die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. Gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen, dus milieuvriendelijk, duurzaam en een verantwoord promotieartikel om cadeau te geven. Verkrijgbaar in HB hardheid en in diverse maten, waaronder een mini-uitvoering van 8,5 cm.

Potloden laten bedrukken, ons aanbod

Ons fraai aanbod bestaat uit diverse types potloden die u kunt laten bedrukken met een full colour opdruk of in 1 tot en met 4 drukkleuren. Het is zelfs mogelijk bepaalde potloden te laten graveren. Hieronder volgt een overzicht van onze mogelijkheden:

- milieuvriendelijke HB-potloden met gum
- milieuvriendelijke gekleurde potloden met gum
- ongeslepen potloden zonder gum
- geslepen potloden met gum
- vulpotloden met gum
- luxe metalen vulpotloden met gravure
- grappige potloden

Welke uitvoering u ook kiest, de opdruk zorgt ervoor dat uw potlood geschikt is als boodschapper voor uw bedrijf.

Potloden snel laten bedrukken

Soms heeft u ineens een onverwachte bijeenkomst en denkt u aan het weggeven van potloden als cadeau. Ook dan kunt u bij ons terecht. In de spoedservice leveren wij binnen 3 of 4 werkdagen uw potloden, zelfs met een full colour logo. 

Standaard bedraagt de levertijd voor ons gehele assortiment ongeveer 10 werkdagen. Heeft u de potloden niet snel nodig? Kies dan voor de standaard bedrukte levertijd, dit is voordeliger! Onze merken Toppoint, Bic, Peekay kunnen uw potloden ook snel bezorgen.

Potloden bestellen

In onze webshop vindt u een categorie potloden. Hier vindt u alle modellen, kleuren en uitvoeringen. Kies uw potlood, kies het aantal en de bedrukking en vul uw gegevens in, uw logo of tekst kunt u tijdens de bestelling direct meesturen. 

Contact met ons

U kunt ons dagelijks bereiken, van maandag tot en met vrijdag via chat, telefoon 085 792 0094 of mail info@primapennen.nl. Alle dagen van de week kunt u offertes opvragen, samples opvragen of een bestelling plaatsen. Vragen of opmerkingen kunt u ook via ons contactformulier. We helpen u graag bij het vinden van uw eigen bedrukte potloden.

Stuur ons een bericht