Pennensets balpen vulpotlood

Pennensets voor alledaags gebruik. In deze categorie vindt u pennensets bestaande uit een balpen en vulpotlood. Het is de meest populaire combinatie voor een pennenset. Al onze pennensets met balpen en vultpotlood kunt u laten graveren met een tekst of logo. U zult sets van verschillende merken en materialen en in verschillende kleuren en prijsklasses aantreffen. De meest luxe pennensets zijn gemaakt van metaal. Per set kunt u zowel het vulpotlood als de balpen graveren. U kunt op beide schrijfwaren dezelfde tekst laten plaatsen, of een wisseling van tekst toepassen. Een balpen en vulpotlood combinatie leveren wij altijd in een geschenkverpakking. Vaak is de geschenkverpakking ook nog te bedrukken. Bij een lasergravure halen wij van het vulpotlood en de balpen het bovenste laklaagje. Hierdoor komt de onderliggende laag te voorschijn. Een gravure is slijtvast en stijlvol. Alle pennensets leveren wij bewerkt in circa 8 werkdagen. Wilt u sneller pennensets laten graveren? Bestel dan pennensets bestaande uit vulpotlood en balpen in 5 werkdagen, door gebruik te maken van onze expresse levering.

    Geen resultaten gevonden.

Luxe pennensets van balpen en vulpotlood graveren

Pennensets laten graveren die bestaan uit twee soorten schrijfwaren. Pennensets om mee te schrijven of mee te schetsen. Zowel balpen en vultpotlood hebben hetzelfde design en sluiten naadloos bij elkaar aan. U kunt online v.a. de minimale afname luxe pennensets met een balpen en vulpotlood laten graveren. U kiest uw voorkeur, het aantal, eventueel de kleur en de gewenste bewerking. Na het klikken op de bestelknop verschijnt er een pagina waarop u uw bedrijfsgegevens en afleveradres in kunt vullen. U kunt de leverdatum aangeven en een logo voor de gravure meteen meesturen. Na verzending van de bestelformulier ontvangt u meteen de orderbevestiging. Onze website rekent meteen de prijs voor het artikel en de gravure voor u uit. U weet dan direct waar u aan toe bent. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Voordat wij luxe pennensets graveren ontvangt u van ons de drukproef. Bij een gelijkblijvende gravure rekenen wij geen extra instelkosten voor het tweede schrijfwaar. De graveergrootte en graveertekst dient dan wel gelijk te blijven. Op de ene vulpen en potloodcombinatie kunt u meer tekst laten graveren dan op de andere. Soms kunnen we twee regels tekst graveren, soms maar één korte regel. U kunt al onze pennensets met uw medewerkers testen. U vindt bij ieder product een sample aanvraag button.

Pennensets bestaande uit balpen en vulpotlood bedrukken

Over het algemeen worden pennensets gegraveerd. Luxe balpennen en vulpotloden worden meestal gemaakt van aluminium en metaal. Deze materialen zijn uitstekend geschikt voor de bewerking van een logo of tekst door middel van gravure. Wilt u echter de balpen en het vulpotlood laten bedrukken, dan is dit op aanvraag mogelijk. We kunnen dan de pennensets bedrukken met tampondruk, meestal met maximaal 4 drukkleuren. Alleen langwerpige, en niet al te hoge logo's kunnen op de pennensets worden gedrukt. Alleen een beperkt aanbod van Prodir en Bic kan op een groot drukformaat worden gedrukt. We adviseren u graag. Heeft u een populaire pennenset uitgezocht? Onze grafische afdeling maakt dan geheel kosteloos een digitale drukproef. Na beoordeling en akkoord gaan wij de balpen en het vulpotlood bedrukken. U ontvangt de pennensets geleverd in een luxe geschenkverpakking. Bekijk voor een opvallende pennenset eens model Tactical grip duo. Deze set is voorzien van een diamantgeslepen patroon. Een van de meest populaire en tevens best verkochte pennensets is van Parker, de Parker Jotter Steel balpen/vulpotloodcombinatie. De schrijfwaren worden gekenmerkt door de zo bekende pijlclip en zijn geheel in roest vrij stalen uitvoering. Alle pennensets zijn in elk gewenst aantal te bestellen. 

Parker pennensets met balpen en vulpotlood gegraveerd

We hebben het al even genoemd, Parker pennensets, bestaande uit vulpotlood en balpen. Vooral de Parker Jotter steel set. De meest verkochte combinatie. Maar wist u dat u ook andere sets bij elkaar kunt combineren? U kiest een balpen en vulpotlood in dezelfde kleurcombinatie en laat deze door ons graveren en leveren in één pennengeschenkdoos. Overige populaire Parker pennensets in deze combinatie zijn de modellen Urban en I.M. U zult niet alle vulpotloden aantreffen op onze site, maar deze zijn wel beschikbaar. Het voordeel van Parker Urban en I.M modellen zijn de diverse kleurmogelijkheden. Echter zijn deze pennensets wel hoger in prijs. U kunt Parker pennensets met balpen en vulpotlood gegraveerd in ieder aantal bestellen. Voor zeer lage aantallen maken we niet altijd een drukproef. Naast het graveren van een logo of tekst is voor bijv. een jubileum ook een naamsgravure op beide schrijfwaren mogelijk. Er zijn bedrijven die voor verschillende jaartallen een andere kleur kiezen. We helpen u graag door een offerte op maat voor diverse aantallen, v.a. 1 stuks, te mailen. Voor vragen kunt u alle werkdagen bij ons terecht.

Waterman pennensets met balpen en vulpotlood met gravure

Naast Parker is Waterman het meest Populaire merk voor stijlvolle pennensets. Jarenlange besteller is de combinatie Waterman Graduate balpen en vulpotlood. De serie Graduate is gebaseerd op een klassiek ontwerp en is modern, functioneel en geschikt voor dagelijks gebruik. Ook deze combinatie kunt u met gravure bestellen in elk gewenst aantal. In een hogere prijsklasse bevindt zich de combinatie Hémisphère vulpotlood en balpen. Gekenmerkt door pure, strakke en tijdloze lijnen. De modellen van Waterman zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. We leveren de set in een bijpassende Waterman geschenkdoos. U kunt Waterman pennensets balpen en vulpotlood met gravure bestellen v.a. 1 set. U kunt uw logo, tekst of een naam laten graveren. Pennensets met gravure kunnen we in de spoed in 2 werkdagen leveren. In de reguliere levertijd is dit 8 werkdagen. U vindt bij ieder product alle specificaties, voor lagere aantallen kunt u een offerte op maat aanvragen.

Pennensets balpen en vulpotlood in de snelle levering laten graveren

U kunt in deze categorie kiezen uit luxe metalen en voordelige kunststof vulpotlood en balpen combinaties. Wilt u een goedkopere pennenset bestellen? Denk dan eens aan de combinatie Bic Media Clic balpen en vulpotlood. Deze modellen kunt u ook nog eens geheel naar eigen wens samenstellen uit een standaard kleurenpalet. Met Bic heeft u een echte troef in handen. Bic is één van de meest gewaardeerde pennenfabrikant ter wereld. De balpen en het vulpotlood kan in een bijpassende cassette of doosje geleverd worden. De Media Clic uitvoering zit ook nog eens in onze snelle leveringsservice. Voor alle andere modellen is de standaard levertijd circa 8 tot 15 werkdagen. Met uitzondering van Prodir en Bic kunnen alle modellen in onze spoedservice in 5 werkdagen worden geleverd. Heeft u een snelle leverdatum? Geef ons de datum door en wij zorgen voor een tijdige levering. Pennensets met balpen en vulpotlood in de snelle levering laten graveren scheelt u daardoor circa 3 tot 4 werkdagen. Bekijk ons aanbod. Heeft u vragen? Stel ze aan ons via de mail, chat of telefoon. 

In kleine aantallen gegraveerde pennensets balpen en vultpotlood bestellen

Op onze website zult u zien dat we gebruik maken van bepaalde startafnames. Goedkopere pennensets hebben een grotere startafname dan duurdere sets. U kunt bij PrimaPennen echter ook uitstekend kleine aantallen gegraveerde pennensets met balpen en vulpotlood bestellen. Een bestelling plaatst u dan via de mail in plaats van de site. Elk aantal is mogelijk, met uitzondering van de sets van Bic en Prodir. Waterman en Parker pennensets kunnen v.a. 1 set worden geleverd. De andere modellen zijn beschikbaar v.a. 5 sets. Geef een gegraveerde pennenset cadeau aan klanten of relaties. U kunt het nog persoonlijker maken door de naam van een medewerker of klant te graveren. Ook kleine aantallen gegraveerde pennensets kunnen in de snelle levering worden geleverd. Bij ieder product vindt u een sample aanvraag, offerte en bestel button.