Pennen met opdruk - van budget tot luxe pen

Wilt u uw bedrijf promoten? Bestelt u dan goedkoop pennen met opdruk in grote of kleine aantallen. Eenvoudig online bestellen bij de specialist in promotie pennen. Met pennen kunt u op een voordelige manier reclame maken voor uw bedrijf. Tijdens beurzen of evenementen of als geschenk voor relaties en klanten. Pennen met een logo opdruk gaan van hand tot hand. Pennen worden veelvuldig en dagelijks gebruikt, gemiddeld gaat een pen met bedrukking door 8 handen!

Assortiment

Een uitgebreid aanbod in pennen met opdruk

Prima Pennen heeft een ruim aanbod in pennen. Van budgetpennen tot luxe designpennen. Pennen met een comfortabele grip, mat of glanzend gekleurd, vele modellen met een opvallende uitvoering van de clip of het lange deel van de pen. Touchscreenpennen voor tablets en smartphones, luxe pennensets met rollerball, pen of vulpotlood.

Zoekt u pennen specifiek voor een bepaalde branche. Kijkt u dan bij pennen in verschillende vormen. Hier vindt u voor verenigingen bijvoorbeeld de voetbalpen en voor de gezondheidszorg de injectiespuitpen.

Pennen met opdruk - digitale drukproef vooraf

Wilt u een aantal artikelen vooraf beoordelen? Vraagt u dan één of meerdere samples aan, we sturen u deze gratis toe. Nadat u uw keuze hebt gemaakt ontvangen wij graag het logo en/of de te bedrukken tekst. U ontvangt van ons een drukproef via de mail. Hierop ziet u de gekozen pen met de gewenste kleurenbedrukking op de gewenste positie. Wij drukken pas nadat u akkoord hebt gegeven op de drukproef. En wilt u nog een wijziging aanbrengen op de drukproef, dat is geen probleem.

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen

Balpen Hawai

Hawai color balpen vanaf 300 stuks

Slanke pen

Slanke pen in metallic uitvoering

Stylus 2-in-1 Pen

Touchscreen balpen 2 in 1

 

 

Stuur ons een bericht