Pennen met naam

Wilt u plastic pennen of luxe metalen pennen bedrukken met (bedrijfs)naam? Bij ons kunt u kleine en grote oplages pennen laten bedrukken met op elke pen een gelijkblijvend logo of tekst of op iedere pen een andere tekst (bijvoorbeeld de naam van uw medewerker of klant). Pennen als promotie of geschenk zijn al jaren zeer in trek en bij vele gelegenheden een veelgevraagd promotieartikel.

Het aanbod van onze pennen met naam

U kunt kiezen uit voordelige budgetpennen of iets duurdere merkpennen. In het middensegment bieden wij u metalen of aluminium pennen als relatiegeschenk, waarbij een gravure op de pen een chigque uitstraling heeft. Favoriet blijft onder de geschenken de Parker Jotter balpen. Vanaf midden 2014 verkrijgbaar in 8 kleuren en uitermate geschikt voor naamsgravure.

Naast pennen met naam laten bedrukken kunt u ook pennensets bestellen. Een combinatie van 2 schrijfwaren, waarbij u doorgaans kunt kiezen uit vulpen, pen, rollerball en vulpotlood. 

Samples aanvragen van pennen met naam

Wij sturen u graag een aantal samples van modellen die u aanspreken. Op deze manier kunt u de pen, de vulling en het schrijfcomfort beoordelen. De pen die u weggeeft wordt met uw bedrijf geassocieerd. Kies daarom een pen dat bij uw bedrijf en uw huisstijl past. Wij helpen u graag daarmee.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden:

 

Balpen Hawai

 

Hawai color balpen vanaf 300 stuks

Balpen Baron

Baron balpen Stilolinea vanaf 300 stuks

Balpen @-Pen Transparant

 

Andere klanten bekeken ook pennen bedrukken en pennen met logo

 

Stuur ons een bericht