Pennen met logo goedkoop

Wilt u goedkoop pennen met uw logo bestellen? Koop dan pennen bedrukt met uw logo, bedrijfsgegevens, afbeeldingen of foto's bij ons! PrimaPennen is specialist in het bedrukken van pennen met bedrijfslogo. Wij maken gebruik van de nieuwste druktechnieken. Naast het goedkoop laten bedrukken van pennen kunt u bij ons ook al vanaf kleine aantallen bestellen. Ideaal voor een speciale gelegenheid of voor de startende ondernemer. Wilt u ook uw werknemers of uw klanten in het zonnetje zetten? Kies dan een goede kwaliteitspen met logobedrukking bij PrimaPennen. 

Klik hier om direct naar het assortiment pennen met logobedrukking te gaan

Hieronder hebben wij alvast een aantal goedkope bestsellers voor u geselecteerd:

Coco pennen groot drukformaatContour pennen in kleine aantallen

Ring balpennen goedkoop met gravureRoxy pennen goedkoop

Baron balpen vanaf kleine aantallenStar pennen vanaf 250 stuks

Waarom goedkope pennen met logo kopen?

Met bedrukte pennen heeft u een goedkope marketingstool in handen. Voor ieder budget en iedere gelegenheid is er de juiste pen. Binnen uw budget en binnen het doel dat u voor oog heeft. Goedkope pennen met een bedrukking in 1 kleur zijn er al vanaf € 0,17 bij 1000 stuks, exclusief instelkosten. Uit onderzoek is gebleken dat een pen maar liefst 7 keer van eigenaar wisselt. Bij de aanschaf van 1000 pennen wordt uw bedrukte pen met uw logo, en dus uw reclameuiting, door meer dan 7000 potentiële klanten bekeken. Met recht kan de pen dus als reclamedrager worden gezien. Voordeliger dan een advertentie in de krant of op de radio. Uw logo en gegevens blijft daarbij ook nog maanden in het geheugen van de ontvanger. Maar liefst 80% weet na 2 jaar nog van welk bedrijf ze de bewuste pen hebben ontvangen.

Kan ik ook van goedkope pennen samples met een logo ontvangen?

Of u nu goedkope, voordelige of dure pennen bestelt, iedere klant is voor ons even belangrijk. Onze taak is dat u pennen ontvangt die bij uw bedrijf en uw bedrijfsuitstraling passen. Pennen met logo zijn immers het visitekaartje van uw bedrijf. Vraag daarom gerust één of meerdere samples aan, wij sturen u deze kosteloos toe. Beoordeel samen met uw werknemers de pennen en maak dan uw keuze. Kies uw aantal, uw kleur en de gewenste bedrukkking. En dat allemaal eenvoudig online!

Ontvang ik bij goedkope pennen ook een drukproef met mijn logo?

Iedere klant ontvangt van ons een drukproef. Een drukproef voorkomt fouten en geeft u visueel beeld van de bedrukking op de pen. Wilt u liever toch een andere kleuropdruk of de bedrukking op een andere positie? Dit kan met een drukproef. Geef uw wijziging door en wij veranderen de drukproef. Wij drukken uw goedkope pennen pas nadat u de drukproef heeft goedgekeurd. Zo weten wij zeker dat uw logo op de door u gewenste manier op de pen wordt gedrukt.

Andere klanten bekeken ook pennen bedrukken full colour en foto op pen laten bedrukken

Vragen? Vul dan gauw onderstaand contactformulier in. Ook voor het aanvragen van een offerte of samples. Wij reageren binnen 2 uur na ontvangst.

Stuur ons een bericht