Pennen met logo

Goedkope of luxe pennen met logo bestellen? Koop dan uw pennen bij PrimaPennen.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment in budgetpennen en designpennen in kleine en grote aantallen. Des te meer pennen u bestelt, des te hoger uw korting. Een logo, bedrijfsnaam of bedrijfsgegevens op uw pen is nog steeds de meest effectieve en voordelige manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Kies een leuke pen en promoot uw bedrijf op een passende manier!

Assortiment

Pennen met logo bedrukken

Er zijn verschillende modellen. Elk model vraagt om een specifiek druktechniek. Er zijn pennen met grip, metalen pennen en kunststof pennen, elke pen heeft een eigen uitstraling. Uiteraard bedrukken wij uw pennen met de juiste druktechniek. Uw pennen kunnen in volle kleuren worden gedrukt, kleurrijke logo's kunnen met een full colour druktechniek worden bedrukt. Pennen met grip hebben doorgaans een beperkt drukformaat. 

Metalen pennen kunnen naast een speciale metaaldruk ook gegraveerd worden. Dit zorgt doorgaans voor een extra luxe uitstraling. Bij een gravure wordt het bovenste laagje van de pen gelaserd, waardoor de onderliggende kleur zichtbaar wordt. Doorgaans is de onderliggende kleur zilver.

Pennen met logo bestellen

Wij bieden u de mogelijkheid kosteloos samples aan te vragen van modellen die u aanspraken. Zo kunt u op uw gemak, eventueel samen met uw medewerkers, de juiste pen uitzoeken. U wilt tenslotte een leuk model en een pen dat "lekker" schrijft. 

Na uw bestelling ontvangt u voordat wij gaan drukken een digitale drukproef via de mail. Zo krijgt u een visueel beeld van de pen met de bedrukking. U kunt uiteraard wijzigingen aanbrengen op de drukproef. Na uw akkoord gaan wij de pennen drukken en afleveren.

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen. 

Balpen @-Pen Transparant

Design balpen van Toppoint @-pen vanaf 300 stuks

Balpen Zorro Hardcolour

Design pen Toppoint Zorro vanaf 300 stuks

Balpen Deniro Metal Tip HC

Designpen Toppoint Deniro vanaf 300 stuks

 

Stuur ons een bericht