Pennen laten bedrukken

Wilt u goedkope budgetpennen of luxe designpennen laten bedrukken? Prima Pennen biedt een groot assortiment bedrukte pennen in verschillende prijsklassen. Op een eenvoudige en voordelige manier kunt u uw naamsbekendheid met reclame pennen vergroten. Pennen worden nog steeds gezien als meest populaire promotieartikel. Pennen gaan van hand tot hand en vele relatiesen klanten zullen uw bedrijfsgegevens zien.

Assortiment

Pennen laten bedrukken

Afhankelijk van het model van de pen en het materiaal bedrukken wij uw pennen met de juiste druktechniek.Zeefdruk heeft als voordeel dat een groot deel van de pen kan worden gedrukt. Naast uw logo is er ruimte voor bijvoorbeeld een websitevermelding of telefoonnummer. Pennen met grip hebben een iets kleiner drukoppervlak. Kleurrijke logo's worden gedrukt met een digitale full colour bedrukking.

Metalen pennen kunnen, naast een specialistische metaaldruk, ook gegraveerd worden. Bij een gravure halen wij het bovenste laagje van de pen weg, waardoor de onderliggende kleur te voorschijnkomt. Een gravure geeft een elegante uitstraling.

Het bestellen van bedrukte pennen

U kunt, voordat u een bestelling plaatst, één of meerdere samples van diverse modellen aanvragen. Zo kunt u rustig en eventueel samen met uw mederwerkers, de juiste pen uitkiezen. Uiteraard is het mogelijk meteen een bestelling te plaatsen. In beide gevallen ontvangt u, voordat wij gaan drukken, een digitale drukproef. Op basis van de drukproef geeft u ons een akkoord voor de opdruk of kunt u uiteraard een wijziging laten aanbrengen.

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

Balpen Cosmo Stylus Grip

Balpen Cosmo Stylus Grip vanaf 300 stuks

Balpen Nash Grip Hardcolour

Balpen Nash met grip vanaf 300 stuks

Balpen Cube Transparant

Balpen Cube transparant vanaf 300 stuks

 

Andere klanten bestelden ook bedrukte touch pennen en bedrukte merkpennen

 

Stuur ons een bericht