Pennen bestellen goedkoop

WIlt u goedkoop pennen bestellen? Koop dan pennen bij PrimaPennen en laat deze naar wens goedkoop bedrukken met logo, tekst, foto of afbeelding. Bij ons kunt u al vanaf € 0,09 pennen bestellen zonder opdruk. Een pen met een bedrukking in één kleur heeft u al voor € 0,17 bij een afname van 1000 stuks. Wij zijn specialist in het bedrukken en graveren van promotieartikelen. Een bedrukte pen is nog altijd het meest favoriete relatiegeschenk en staat al jarenlang onafgebroken op nummer 1 in de top 10 van meest populaire relatiegeschenken. Goede pennen bestelt u met een gerust hart bij PrimaPennen.

Klik hier om direct goedkope pennen te bestellen:

Hieronder hebben wij alvast een aantal bestsellers geselecteerd die u via onderstaand contactformulier meteen kunt bestellen:

Contour pennen vanaf 50 stuksRoxy pennen met groot drukformaat

Ring balpen met gravureCoco balpen met groot drukformaat

Star balpennen vanaf 250 stuksVintage balpennen vanaf 250 stuks

Goedkoop online pennen bestellen: eenvoudig en gemakkelijk

Online bestellen is een voordelige én eenvoudige manier om uw pennen te ontvangen. Zonder opdruk kiest u uw model, kleur en aantal. De levering kan al binnen 2 werkdagen worden afgeleverd, afhankelijk van het merk. Ook onze goedkope pennen zijn kwalitatief goede pennen. U hoeft er de deur niet voor uit. Met bedrukking is net zo eenvoudig. U stuurt dan de gewenste bedrukking, zoals logo, tekst of afbeelding mee. Wij houden vanaf de bestelling tot aan de levering op de hoogte van de voortgang.

Als ik goedkoop pennen bestel ontvang ik dan ook een drukproef?

U wilt graag pennen bestellen met een bedrukking? Dan ontvangt u van ons vooraf altijd een drukproef via de mail. De drukproef is een soort foto waarop het model van uw pen staat in de gekozen kleur en met de bedrukking in de gekozen kleuren. Wij drukken in full colour of in uw huisstijlkleuren middels pms-kleuren. Het is zelfs mogelijk uw pen geheel in een eigen pms-kleur te ontvangen. Vraag naar de mogelijkheden. Wij bedrukken uw bestelde pennen pas nadat u de drukproef akkoord heeft gegeven. En wilt u iets wijzigen, dan is dat geen probleem.

Waarom pennen bestellen en goedkoop laten bedrukken?

Pennen worden in ieder huishouden dagelijks gebruikt. Uit onderzoek is gebleken dat pennen 7 keer van eigenaar veranderen. Een pen wordt pas weggegooid als de vulling leeg is. Met pennen heeft u daarom een goedkope marketingtool in handen. Op een goedkope manier kunt u, passend bij uw eigen budget, uw naamsbekendheid vergroten met een bedrukking op de pen. De meeste mensen onthouden maandenlang van welk bedrijf ze de pen hebben ontvangen. En het zorgt vaak net even voor het laatste duwtje in de rug om klant te worden of tot een aankoop over te gaan. Bestel daarom uw eigen unieke pen. Uw reclame doet de rest.

Andere klanten bekeken ook foto op pen laten bedrukken en full colour pennen bedrukken.

Vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. U kunt deze ook gebruiken voor samples aanvragen, offerte of drukproef aanvragen. Wij reageren binnen 2 uur.

Stuur ons een bericht