Pennen bedrukt

Pennen bedrukt met logo, bedrijfsnaam, foto of tekst bestellen? Bedrukte pennen zijn een favoriet relatiegeschenk en promotieartikel. Klanten en relaties waarderen een pen met bedrukking. Bezoekers van beurzen en events stellen een promotiepen erg op prijs. De populariteit van pennen blijft ongekend hoog.

Assortiment

Pennen bedrukt met logo of tekst

Vele bedrijven bestellen pennen met hun beeldmerk in eigen huisstijlkleuren. Daarnaast wordt meestal nog een tekst geplaatst in de vorm van een telefoonnummer of een websitevermelding. Logo's en teksten kunnen in volle kleuren middels huisstijl PMS kleuren worden gedrukt. Zo weet u zeker dat we de juisten drukkleuren gebruiken.

Tegenwoordig kunnen ook complexe beeldmerken, foto's, illustraties en afbeeldingen op de pen worden gedrukt. Er zijn twee soorten digitale full colour technieken. De ene heeft een beperkt drukformaat, maar is een voordelig alternatief wanneer u kleine aantallen pennen besteld. De andere is een full colour bedrukking rondom de pen. Ideaal voor hoge logo's met vele kleuren.

Pennen bedrukt als sample bestellen

Uiteraard laten wij u graag de kwaliteit van onze pennen met een bepaalde druktechniek zien. Wanneer u een sample van één of meerdere pennen aanvraagt kunt u ook meteen de vulling en de kwaliteit van onze pennen beoordelen. Wij sturen u de samples kosteloos toe.

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

Balpen Hawai

Hawai color balpen vanaf 300 stuks

Balpen Baron

Baron balpen Stilolinea vanaf 300 stuks

Balpen @-Pen Transparant

 

Andere klanten bekeken ook pennen bedrukken en pennen met logo

 

Stuur ons een bericht