Pennen bedrukken kleine oplage

Wilt u pennen laten bedrukken in een kleine oplage? Bij Prima Pennen kunt u voordelig pennen bestellen in een afname van 50 of 100 stuks. Pennen met een groot drukformaat kunt u al bestellen vanaf 300 stuks. Wij hebben voor elk budget en elke gelegenheid een passende afname voor pennen. Voor de kleine gebruiker, de startende ondernemer of een speciale gebeurenis of event.

Assortiment

Pennen laten bedrukken in kleine oplage

Wanneer u kiest voor een klein aantal is het voordelig te kiezen voor een full colour opdruk. Bij deze druktechniek wordt uw opdruk in een keer gedrukt, waardoor er weinig handelingen nodig zijn en de bedrukking voor een laag aantal voordelig uitpakt. Het nadeel van een full colour druktechniek is de beperkte drukruimte, daartegen over staat dat logo's met kleurverloop en vele kleuren in uitzonderlijke hoge kwaliteit kunnen worden gedrukt.

Bij een afname van 300 stuks kunt u kiezen voor bedrukking in zeefdruk. Het voordeel van zeefdruk is dat wij,  met name, hoge logo's op de pen kunnen drukken. Zeefdruk kan nagenoeg in één keer geheel om de pen worden gedrukt, hierdoor heeft u een drukhoogte van ongeveer 20 mm.

Snel Pennen bedrukken in kleine oplage

Een full colour bedrukking droogt snel. Wij kunnen uw pennen met lage afname, doorgaans zonder toeslag, in onze expresseservice in 3 tot 5 werkdagen leveren. U ontvangt dezelfde dag de drukproef, de ochtend daarna worden de pennen gedrukt, waarna aan het eind van de dag de pennen klaar staan voor verzending. Het is van belang dat u bij de bestelling beschikbaar bent om de drukproef goed te keuren.

Hieronder vindt u een aantal modellen die in kleine aantallen kunnen worden gedrukt:

 

Balpen Hawai

 

Hawai color balpen vanaf 100 stuks, vraagt u een offerte voor deze aantallen

Balpen Baron

Baron balpen Stilolinea, drukformaat 7 mm hoog vanaf 50 stuks,

drukformaat 20 mm hoog vanaf 300 stuks

 

Balpen @-Pen Transparant

A-pen groot drukformaat vanaf 300 stuks

 

Andere klanten bekeken ook pennen bedrukken en pennen met logo

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

* Verplicht

Contactformulier