pennen bedrukken 50 stuks

Wilt u 50 balpennen laten bedrukken of graveren met logo of tekst? Bij ons kunt u, naar wens, kunststof balpennen laten bedrukken of metalen pennen laten graveren. Wij hanteren kleine afnames van 50 of soms zelfs 25 stuks. Ook voor de metalen pennen geldt dat we voordelig 50 pennen kunnen graveren met logo, tekst of websitevermelding. Liever een leuke set? Die zijn er al vanaf 10 stuks. Voor speciale gelegenheden, zoals een beurs of evenement, of gewoon als een bedankje voor trouwe of nieuwe klanten. Maak uw relaties blij met een gepersonaliseerde pen, ze zullen u er dankbaar voor zijn.

Assortiment voor 50 bedrukte balpennen

Waarom 50 pennen met logo laten bedrukken?

Pennen zijn een favoriet promotieartikel. Het staat al jaren onbetwist op nummer 1 in de top 10 van meest gewilde relatiegeschenken. Er zijn diverse redenen om een pen te laten bedrukken. Zo is het bijvoorbeeld een voordelige manier om uw relaties te verrassen, mensen vinden het nog steeds enorm leuk om een pen te ontvangen. Bovendien blijven de gegevens die op de pen staan gedrukt langer in het geheugen van de klant staan. Het is dus zeer aantrekkelijk om 50 pennen te laten bedrukken of graveren, de reclame op de pen verdient zich zelf terug. Een permanente bedrukking zorgt, zonder een groot budget, op een blijvende indruk bij uw klant. Het vergroot daarom op een eenvoudige manier uw naamsbekendheid en goodwill.

50 Balpennen met bedrukking bestellen? Vraag gratis samples.

Ook voor het bedrukken van kleinere aantallen sturen wij u gratis samples. Wij willen dat u de juiste keuze maakt. Kies daarom de modellen die u aanspreken, wij sturen de pennen kosteloos toe. Ervaar thuis het schrijfcomfort van de pennen en voel het materiaal. Ook kunt u op deze manier de bedrukking beoordelen. En wilt u daarna 50 pennen bestellen? U ontvangt van ons vooraf een digitale drukproef, op deze proef ziet u de pen in de juiste kleurstelling, met de opdruk in de juiste kleur. Zo ziet u van te voren duidelijk hoe de pen eruit komt te zien. Pas na akkoord op de, eventueel gewijzigde, drukproef, gaan wij de pennen drukken. Wel zo zeker.

Hieronder vindt u alvast een aantal modellen die wij vanaf 50 stuks kunnen leveren:

 

Alvast samples bestellen of een bestelling doen? Gebruik direct onderstaand contactformulier, welke u ook kunt gebruiken voor alle andere vragen. Een andere pen gezien met een hogere minimale afname? Mail ons gewoon even. Wij kunnen vaak ook andere pennen in aantallen van 50 stuks bedrukken.

Andere klanten zochten ook op pennen bedrukken 100 stuks en pennen bedrukken 10 stuks.

Stuur ons een bericht