Pennen bedrukken

Pennen laten bedrukken? Bij ons kun je eenvoudig online jouw eigen pennen met bedrijfslogo of website laten drukken. Of het nu gaat om goedkope of luxe merkpennen in een grote of een kleine afname, bij PrimaPennen ben je aan het juiste adres. 20, 100 of 10.000 pennen laten bedrukken? Elke klant is voor ons even waardevol. Verras uw eigen (potentiële) klanten met jouw eigen merkpen. Een pen als relatiegeschenk staat al jarenlang op nummer 1 als meest populaire give-away. Voor de prijs hoef je het niet te laten. U heeft al een bedrukte kwaliteitspen voor € 0,22 per stuk, inclusief bedrukking. Geef een pen cadeau en laat uw reclame op de pen het werk doen, uw opdruk zorgt voor indruk!

- Gratis testpennen - Gratis verzending - Gratis filmproef - Laagste prijzen

Pennen bedrukken

PrimaPennen beschikt over de meest geavanceerde drukmachines. Voor fijne details, kleurrijke logo's of foto's draaien wij onze handen niet om. Krasvaste bedrukkingen op de pennen middels zeefdruk. Fijne details en kleine opdrukken op moeilijk te bedrukken oppervlaktes middels tampondruk. Zelfs kleurrijke foto's of logo's kunnen op speciaal geselecteerde pennen probleemloos worden gedrukt. Full colour goedkoop op een kleiner formaat, full colour digitaal rondom de hele pen. Laat een permanente indruk achter bij uw klanten achter met een perfecte opdruk van PrimaPennen.

Hoe zie ik waar de opdruk op de pennen komt?

U ontvangt van ons vooraf een digitale drukproef via de mail. Op de drukproef ziet u welke (huisstijl)kleuren worden gebruikt, in hoeveel kleuren er wordt gedrukt en op welke positie er wordt gedrukt. Vindt u de kleuren niet goed matchen bij de pen? Wilt u toch een andere drukpositie? Door een wijziging op de drukproef passen we uw wensen aan. Onze drukmachines worden pas gestart als u tevreden bent met de drukproef. Wel zo zeker!

Hoe kan ik samples aanvragen van bedrukte pennen.

Het is soms lastig te zien welke kleur de gewenste pen heeft. Ook wilt u wellicht de pen graag beoordelen op kwaliteit, vulling en materiaal. Vraagt u kosteloos een of meerdere proefmodellen aan. Sommige pennen worden onbedrukt geleverd. Wilt u de pennen ook beoordelen op drukkwaliteit, vraag dan ook om een bedrukte sample.

Klantenservice