pennen bedrukken 100 stuks

Voordelig 100 pennen laten bedrukken? In het verleden waren de minimale afnames voor pennen doorgaans 500 of 1000 stuks. Bij ons kunt u echter ook 50 of 100 pennen voordelig laten bedrukken. En dat maar liefst in full colour opdruk. Bedrukte pennen kunnen zo voordelig in kleinere aantallen afgenomen worden. U heeft hierbij de keuze uit diverse kunststof pennen, maar ook de luxere metalen en aluminium pennen kunt u vanaf 50 of 100 stuks bedrukt of gegraveerd kopen. We zijn u graag van dienst met uw eigen unieke bedrukte of gegraveerde pen met uw eigen logo of tekst.

Assortiment voor pennen vanaf 100 stuks

Waarom 100 pennen laten bedrukken met logo?

Promotiepennen zijn nog altijd de meest favoriete relatiegeschenken. Al jaren staat dit schrijfartikel op nummer 1 als het gaat om meest weggegeven promotieartikelen. Pennen zijn namelijk voordelig. Op een goedkope manier kunt u reclame maken met een pen met logo. Ook voor de startende ondernemer of voor speciale gelegenheden is het mogelijk om 100 pennen te laten bedrukken. Als extra attentie of om uw waardering tijdens een beursbezoek of evenement uit te spreken. Naast pennen zijn ook touchscreen pennen en metalen pennen populair om weg te geven.

100 Bedrukte pennen bestellen met logo? Vraag gratis samples!

Heeft u een aantal leuke modellen gezien? Vraag dan gratis samples aan van de gewenste pennen. We sturen deze kosteloos toe. Op uw gemak kunt u dan thuis of op uw bedrijf de pennen beoordelen en een keuze maken om 100 pennen te laten bedrukken. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan ontvangen wij graag een eps-bestand van uw logo en de gewenste bedrukkingstekst. Wij kunnen alle lettertypes die u in MS word vindt standaard voor u bedrukken. Wij zetten tekstbestanden gratis voor u om naar een bruikbaar bestand. Niet standaard lettertypes heeft u meestal zelf in een eps-bestand welke u kunt opvragen bij uw grafisch ontwerper.

Hieronder hebben wij voor u alvast een aantal pennen geselecteerd die u bij een minimale afname van 50 of 100 stuks kunt bestellen.

Wilt u meer informatie over onze bedrukte pennen of meteen een sample voor pennen aanvragen, vul dan snel onderstaand contactformulier in. Wij reageren binnen 2 uur na ontvangst (op werkdagen).

Andere klanten bekeken ook: pennen bedrukken 50 stuks en pennen bedrukken 10 stuks.

Stuur ons een bericht