Metalen pennen

Prijs

t/m

Kleur


Een pen graveren als nieuwe bedrijfspen? In onze collectie vindt u stijlvolle pennen van metaal of aluminium met aandacht voor detail. Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Van hedendaags klassiek tot modern. Een luxe pen graveren wij met onze professionele lasergraveermachines. De toplaag van de laklaag wordt van de pen gelaserd, waardoor tekst en logo iets in de pen liggen. Dit geeft een uitstekende, luxe en slijtvaste weergave van de opdruk. Bekijk alle mogelijkheden, waarbij zwart, zilver en antracietkleuren vanwege hun aantrekkelijke uitstraling oververtegenwoordigd zijn.. Uiteraard vindt u ook mogelijkheden met toevoeging van een touch screen functie. Bestellen kan v.a. lage startafnames en er zijn ruime mogelijkheden voor een snelle levering. Maak uw pen met gravure compleet met een bijpassende geschenkverpakking. 

Veelzijdig aanbod in pennen graveren

Een pen laten graveren kan eenvoudig via PrimaPennen. U kiest het model, het aantal en stuurt ons de gegevens voor de gewenste opdruk. Voordat u een keuze maakt, kunt u kiezen uit een veelzijdig aanbod. Goede, voordelige en luxe pennen in heel veel modellen. De uitvoering kan vaak in hoogglans, mat of touch. Deze laatste heeft een zijdezachte toplaag welke zeer comfortabel aanvoelt tijdens het schrijven. Een bedrijfspen is er in allerlei prijsklasses. De goedkoopste modellen zijn gemaakt van licht en sterk aluminium. De duurdere modellen zijn gemaakt van zwaar metaal. Elegantie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gekleurde pennen kleuren uw dag en passen wellicht beter bij uw eigen bedrijfskleuren. Er is altijd een pen die past bij uw merk. Laat u bijv. eens verleiden door pennen met contrast. Eenvoudige pennen met strakke lijnen en volop aandacht voor uw logo door een gravure op een brede clip. Pennen die uw imago het best weergeven. Ontdek alle mogelijkheden en heeft u vragen? Stel ze aan ons via de mail of per telefoon.

Een pen graveren met een natuurlijke uitstraling

Naast metalen en aluminium uitvoeringen kunt u ook kiezen voor een pen met een natuurlijke uitstraling. U kunt dan terecht bij de afdeling houten of bamboe pennen. Een pen die bijzondere aandacht verreist is onze luxe kurken balpen. Deze pen bestelt u al v.a. 50 stuks. Het kurk van de eik heeft gediend als inspiratie voor deze balpen. Met recht een innovatief design. Kurk is een geraffineerd en duurzaam materiaal die u een merkimago zal geven met een natuurlijke toets. De pen graveren wij op het metalen gedeelte, direct naast de clip. Uiteraard geleverd met een bijpassende geschenkverpakking, waar het kurkmateriaal in terugkomt. Ook het doosje kan met gegevens bedrukt worden.

Een proefpen via de site aanvragen

Bij elke pen vindt u een sample aanvraag button. Onze samples met een waarde tot € 3,00 zijn gratis. Daarboven sturen wij op zicht, bijzonder dure exemplaren worden met factuur verstuurd. Een proefpen kan uitstekend dienen als beoordeling. Zo weet u zeker dat u een pen bestelt die past bij uw bedrijfsimago. Na ontvangst kunt u de pen testen op schrijfgemak, materiaal en kleur. Na goedkeuring maken wij geheel vrijblijvend een drukproef klaar. De drukproef geeft u een indruk van de gekozen pen met gravure. Wilt u de pennen laten graveren, dan voorkomen we met de drukproef fouten in bijv. tekst.

Bestel een pen met garantie bij PrimaPennen

PrimaPennen verzorgt al meer dan 10 jaar