Parker Vector pennen graveren

Prijs

t/m

Kleur


Parker Vector balpennen laten graveren? Na de Jotter is de Vector de meest populaire uitvoering. Net even iets duurder, net even iets meer cachet. Gegraveerde Parker Vector pennen zijn in ieder gewenste hoeveelheid te bestellen. De pen wordt gekenmerkt door de pijlclip, is betrouwbaar en onmisbaar voor iedereen die houdt van een goede kwaliteitspen. Parker pennen met gravure geven een relatiegeschenk een extra persoonlijke boodschap mee. U kunt Parker Vector pennen laten graveren, maar ook laten bedrukken. Elke uitvoering wordt geleverd in een exclusief Parker geschenkdoos. Kiest u voor de Parker Vector rollerbal, dan kunt u voorlopig voldoende schrijven, deze uitvoeringen worden namelijk met een extra navulling geleverd. De Vector is leverbaar in kleur of in de iets duurdere roestvrij stalen versie.

Parker Vector pennen laten graveren - onze modellen

Parker Vector balpennen zijn in twee schrijfwaarmodellen leverbaar. De pen is verkrijgbaar als rollerbalpen en als balpen. Iedere schrijfwaar heeft vervolgens weer 2 uitvoeringen. De goedkoopste is de kunststof versie, de duurdere is gemaakt van bijna geheel roestvrij staal. De kunststof versie heeft als voordeel dat een kleuropdruk op deze pen mooi uitvalt. We kunnen tevens op deze variant een full colour logo plaatsen. Alle Parker Vector pennen kunt u laten graveren in elk gewenst aantal. Dus ook lager dan op onze site aangegeven. U vindt alle actuele modellen in onze webshop. De Vector is verkrijgbaar in diverse kleuren. Wanneer u Parker Vector pennen laat graveren ontvangt u altijd een drukproef via de mail. Dit ter extra controle voor een foutloze plaatsing en als visualisatie voor u. Bij een gravure wordt het bovenste toplaagje van de pen verwijderd. Dit gebeurt door middel van een lasergravure. De gravure ligt dus in de pen en is slijtvast. Voordat u Parker Vector pennen door ons laat graveren kunt u een sample aanvragen, wij sturen deze op zicht.

Gegraveerde Parker Vector pennen - de drukmogelijkheden

Gegraveerde Parker Vector pennen zijn een geliefd relatiegeschenk. Voor klanten of relaties die u in het zonnetje wilt zetten is een Parker Vector een goede keuze. Er zijn diverse bewerkingsmogelijkheden voor dit model:

► kleurendruk op de gekleurde kunststof versies, meerdere posities
► gravure op de dop bij de rollerbalversie, voor beide versies op de houder, diverse drukposities
► all around kleurendruk voor de kunststof versie, max. 1 kleur
► kleurendruk op de meegeleverde geschenkverpakking
► kleurendruk op de roestvrijstalen balpen en rollerbalpen
► full colourdruk op de kunststof versie.

U ziet het, er is voldoende keuze om een gegraveerde of bedrukte Parker Vector pen te bestellen. Bij PrimaPennen kunt u een offerte aanvragen voor lagere aantallen, een snelle offerte aanvragen of een proefexemplaar bestellen. Onze website maakt gebruik van staffelprijzen. Des te meer gegraveerde pennen u bestelt des te lager de prijs. Zo kunt u profiteren van hoogoplopende kortingen.

Parker Vector Pennen met gravure - altijd gratis drukproef vooraf

Wij gaan na uw bestelling uiteraard de Parker pennen niet zomaar voor u graveren. We overleggen altijd even met u over uw drukwensen. U ontvangt daarna van ons een digitale drukproef. De drukproef ontvangt u vaak nog dezelfde werkdag in uw mailbox. De drukproef toont het gekozen model, de kleur, de kleurendruk of de gravure en de bewerkingshoogte. Wanneer u met ons voorstel akkoord gaat, gaan wij de bestelling inplannen. Misschien had u een andere gravure in gedachten, dan kunt u bij ons de drukproef kosteloos laten wijzigen. Onze levertijden zijn kort. Na akkoord op de drukproef kunt u Parker Vector pennen met gravure al binnen 8 werkdagen ontvangen. Bekijk ons aanbod en stel eventuele vragen via de chat, telefoon of mail

Parker Vector pennen gegraveerd online bestellen - snel en makkelijk

U kunt in principe al uw vragen online stellen. Zo kunt u ook in een paar stappen de bestelling plaatsen van Parker pennen gegraveerd met uw eigen gegevens. Wilt u liever persoonlijk contact? U kunt ons altijd bellen of mailen. U plaatst de bestelling zoals u het graag wilt. Kiest u toch voor een online bestelling? Onze site werkt heel gemakkelijk. Kies het model Parker Vector die u gegraveerd wilt bestellen. Kies eventueel de kleur, het aantal en de druktechniek. In het volgende scherm vult u alleen nog uw bedrijfsgegevens in. Eventueel kiest u nog voor een snelle verzending en dan klikt u op verzenden. De orderbevestiging verschijnt meteen in uw mail. We nemen altijd even contact met u op over de drukwensen. Wanneer u online bestelt kunt u al gegraveerde Vector pennen in circa 10 werkdagen ontvangen. Onze levertijden gaan in na akkoord op de drukproef. Liever meer zekerheid vooraf? Maak dan gebruik van diverse informatie buttons, zoals de sample aanvraag-, de snelle offerte-, de kleine afname of de uitgebreide offerte button. In principe kunt u alles vanuit uw "luie" stoel aanvragen.

Parker Vector pennen graveren - onze snelle leveringsservice

In onze snelle leveringsservice is het mogelijk om Parker Vector supersenl te graveren. De reguliere levertijd is circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. De drukproef neemt circa 1 of 2 werkdagen in beslag. De levertijd in de snelle service gaat direct in na order. Uw Parker Vector pennen worden dan op de 5de werkdag verstuurd en de volgende werkdag bezorgd. Dit is mogelijk voor de volgende bewerkingen:

► gravure op 1 of meerdere posities
► tampondruk op maximale drukhoogte van 7 mm, max. 4 drukkleuren, meerdere posities mogelijk

Tijdens feestdagen en drukte rondom kerst kan het mogelijk zijn dat we ons niet aan deze vijf-daagse levering kunnen houden. Dit is afhankelijk van de drukte bij onze drukkerij. Parker Vector pennen gegraveerd in de snelle levering hebben een kleine prijstoeslag. Heeft u vragen of bent u benieuwd of wij uw strakke leverdatum kunnen halen? Mail of bel ons, we helpen u graag.