levering 5 werkdagen
Parker Urban vulpen blauwe vulling
 • Parker Urban vulpen - Zwart/Chroom
 • Parker Urban vulpen - Zwart/Chroom
 • Parker Urban vulpen - Zwart/Chroom
 • Parker Urban vulpen - Metaal
 • Parker Urban vulpen - Metaal
 • Parker Urban vulpen - Metaal

Parker Urban vulpen blauwe vulling graveren of bedrukken

Vanaf € 48,69
  • Metaal
  • Zwart/Chroom
 • vulpen dop (40x6mm)
  • Onbedrukt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  vulpen verlengde van de clip (40x6mm)
  • Onbedrukt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

De Parker Urban vulpen is een moderne interpretatie van traditioneel vakmanschap en biedt een unieke mix van eigentijds design, ergonomie en hoogwaardige materialen. Deze vulpen is een perfecte keuze voor zowel dagelijks gebruik als voor het geven van stijlvolle geschenken.

Zoals alle Parker-pennen, heeft de Urban vulpen de iconische pijlvormige clip, een symbool van het merk Parker sinds de oprichting. Deze clip is zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk en maakt het gemakkelijk om de pen veilig in een zak of notitieboek te bevestigen.

Verkrijgbaar in zwart met zilveren Accenten: deze uitvoering combineert een diepzwarte lak met glanzende zilverkleurige accenten. Het contrast tussen de zwarte body en de zilverkleurige dop en clip geeft de pen een elegante en moderne uitstraling. De lakafwerking is duurzaam en bestand tegen krassen, waardoor de pen er lang als nieuw uitziet.

En verkrijgbaar in volledig zilverkleurig: de zilverkleurige uitvoering van de Parker Urban vulpen straalt een gevoel van luxe en verfijning uit. Deze pen is volledig gemaakt van roestvrij staal met een gepolijste afwerking die een subtiele glans geeft. De zilverkleurige uitvoering is tijdloos en past perfect bij elke professionele omgeving.

De Parker Urban vulpen kan worden gepersonaliseerd met gravure of bedrukking. U kunt uw logo, bedrijfsnaam, specifieke boodschap of voornaam van ontvanger laten graveren op de pen, waardoor het een uniek en memorabel geschenk wordt. Graveren geeft een subtiele en permanente inscriptie die de pen een luxe uitstraling geeft. Bedrukken biedt de mogelijkheid om kleurrijke logo's en ontwerpen toe te voegen. 

De vulpen wordt geleverd met een blauw inktpatroon. Standaard geleverd in Parker geschenkverpakking, de verpakking is ook te personaliseren.

Beschikbaar v.a. 5 stuks. U kunt voor de Parker Urban vulpen geheel vrijblijvend een drukvoorstel aanvragen.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Naam Parker Urban vulpen - Zwart/Chroom
Aantal Minimale afname 5 stuks, u kunt hiervoor een offerte aanvragen.
Materiaal Messing
Merk Parker
Omschrijving <p> De Parker Urban vulpen is een moderne interpretatie van traditioneel vakmanschap en biedt een unieke mix van eigentijds design, ergonomie en hoogwaardige materialen. Deze vulpen is een perfecte keuze voor zowel dagelijks gebruik als voor het geven van stijlvolle geschenken.</p> <p> Zoals alle Parker-pennen, heeft de Urban vulpen de iconische pijlvormige clip, een symbool van het merk Parker sinds de oprichting. Deze clip is zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk en maakt het gemakkelijk om de pen veilig in een zak of notitieboek te bevestigen.</p> <p> Verkrijgbaar in zwart met zilveren Accenten: deze uitvoering combineert een diepzwarte lak met glanzende zilverkleurige accenten. Het contrast tussen de zwarte body en de zilverkleurige dop en clip geeft de pen een elegante en moderne uitstraling. De lakafwerking is duurzaam en bestand tegen krassen, waardoor de pen er lang als nieuw uitziet.</p> <p> En verkrijgbaar in volledig zilverkleurig: de zilverkleurige uitvoering van de Parker Urban vulpen straalt een gevoel van luxe en verfijning uit. Deze pen is volledig gemaakt van roestvrij staal met een gepolijste afwerking die een subtiele glans geeft. De zilverkleurige uitvoering is tijdloos en past perfect bij elke professionele omgeving.</p> <p> De Parker Urban vulpen kan worden gepersonaliseerd met gravure of bedrukking. U kunt uw logo, bedrijfsnaam, specifieke boodschap of voornaam van ontvanger laten graveren op de pen, waardoor het een uniek en memorabel geschenk wordt. Graveren geeft een subtiele en permanente inscriptie die de pen een luxe uitstraling geeft. Bedrukken biedt de mogelijkheid om kleurrijke logo's en ontwerpen toe te voegen. </p> <p> De vulpen wordt geleverd met een blauw inktpatroon. Standaard geleverd in Parker geschenkverpakking, de verpakking is ook te personaliseren.</p> <p> Beschikbaar v.a. 5 stuks. U kunt voor de Parker Urban vulpen geheel vrijblijvend een drukvoorstel aanvragen.</p>
Schrijfkleur Blauw inktpatroon.
Levertijd Snelle leveringsopties.
Kleur Zwart/Chroom

Gerelateerde producten