Parker Urban pennen

Parker Urban pennen graveren? Parker is een zeer betrouwbaar en professioneel merk. Iedere Parker pen wordt gekenmerkt door de iconische pijlclip. Parker is al meer dan 50 jaar een toonaangevend pennenmerk. In deze categorie vindt u alle Urban modellen. De Parker Urban, die u onbewerkt of gegraveerd kunt bestellen, is in vele kleuren, kleurcombinaties en uitvoeringen leverbaar. Naast balpennen kunt u rollerbalpennen en vulpennen laten graveren. U kunt ook een combinatieset door ons laten samenstellen. Laat bijv. de Parker Urban balpen en de Parker Urban vulpen graveren en geef dit vervolgens als luxe geschenkset in één geschenkverpakking aan belangrijke klanten of relaties schenken. De Urban is in twee versies leverbaar, de Urban standaard en de Urban premium. Wij leveren alles direct uit voorraad. Uiteraard worden alle Urban modellen mét Parker vulling geleverd in een geschenkverpakking. Dus direct klaar om te geven. De Parker Urban balpen met gravure wordt gekenmerkt door een stoer uiterlijk. De pen is modern, heeft een onconventioneel kogelvorm en is perfect in balans. U kunt Parker Urban pennen in elk gewenst aantal laten gravuren met logo, tekst of naamsgravure.

Parker Urban balpennen laten graveren - alle mogelijkheden

De Parker Urban balpen wordt gekenmerkt door een zeer modern uiterlijk, heeft een opvallende kogelvorm of gewelfd design en ligt in uw hand perfect in balans. De twee modellen, Urban en Urban Premium, zijn in meerdere kleuren leverbaar. Naast de balpen kunt u ook kiezen voor een rollerbal of vulpen met gravure. Wij kunnen Parker Urban pennen op verschillende plekken graveren. Er zijn dus meerdere posities om uit te kiezen. We geven u hieronder een overzicht van de meest gangbare Parker Urban modellen:

► Urban balpennen in stijlvol zwart, chroom of glanzend zilver
► Urban balpennen in kleur, met altijd een zwart voorstukje, met zilverkleurige of goudkleurige details
► Urban premium balpennen in opvallende moderne kleuren
► Urban premium balpennen met voorbewerkte ringen op de houder, leverbaar in verschillende kleuren
► Urban en Urban premium rollerbalpennen
► Urban en Urban premium vulpennen

Kies uw favoriete model en kleur. Stel eventueel een schrijfset samen uit twee verschillende schrijfwaren. We kunnen deze gelijkblijvend graveren en samen in één geschenkverpakking leveren. Uw klant kan langdurig van een Parker Urban genieten, de meeste modellen worden met een navulling geleverd. Heeft u vragen over het graveren van Parker Urban pennen? U kunt uw vraag stellen via chat, mail of per telefoon. U kunt ook gebruik maken van de snelle offerte button.

Gegraveerde Parker Urban pennen online bestellen

Gegraveerde Parker Urban en Parker Urban premium pennen kunt u snel en voordelig online bestellen. V.a. de minimale startafname kunt u elke hoeveelheid intoetsen. U kiest de kleur en de bewerking, kleurendruk of gravure, en klikt op verzenden. In het volgende scherm vragen we om uw bedrijfs- of aflevergegevens. Voordat u online gegraveerde Parker Urban pennen bestelt kunt u een offerte op maat of een sample aanvragen. Middels de kleine aantallen button vraagt u een offerte op voor aantallen lager dan de minimale afname. U kunt gegraveerde pennen met tekst, logo of naamsgravure bestellen. Stuur uw logo meteen in of geef bij opmerkingen de gewenste tekst of naamsgravure weer. U regelt alles moeiteloos vanaf uw laptop of computer. U ontvangt van ons een digitale drukproef ter goedkeuring. Na akkoord plannen wij de order in. Na circa 8 werkdagen ontvangt u uw gegraveerde pennen. Naast Parker Urban pennen kunt u hier ook terecht voor Parker Urban rollerbalpennen en vulpennen. Kies uit een breed aanbod in modellen, kleuren en uitvoeringen. Allen modellen met de kenmerkende pijlclip voor opmerkelijke schrijfprestaties.

Parker Urban pennen met gravure - de graveerposities

Parker is bekent vanwege de fijne afwerkingen en een scala aan kleurmogelijkheden. De Urban wordt standaard geleverd met een gepatenteerde QuinkFlow vulling. De meeste modellen worden ook nog eens met een navulling geleverd. De Urban is een pen met een unieke gewelfde design en heeft ruime mogelijkheden voor het plaatsen van een gravure. Hieronder tonen wij u de graveerposities voor dit model:

► Lasergravure links en/of rechts van de clip
► Tampondruk links en/of rechts van de clip, max. 4 drukkleuren
► Full Colour doming, kleurendruk of gravure op de top
► Lasergravure op voorste deel van de pen
► Bij de rollerbaluitvoering en de vulpenuitvoering lasergravure op de dop

U ziet, er is veel keuze voor een gravure op de Parker Urban pennen. Ieder model en uitvoering heeft zijn eigen specifieke graveermogelijkheden. U vindt alle mogelijkheden voor gravure en opdruk bij ieder product. Vraag via onze site een sample op zicht aan. We sturen nog dezelfde dag een offerte op maat.

Bestel uw Parker Urban gegraveerd in een snelle levering

Deze stoere Urban balpennen, rollerbalpennen en vulpennen ontvangt u gegraveerd in de reguliere levertijd van circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Deze moderne uitvoering, die standaard geleverd wordt in een Parker geschenkverpakking, kunnen wij echter ook in de snelle levering verwerken. Kiest u voor de snelle levering dan ontvangt u uw Parker pennen gegraveerd in doosje in 5 werkdagen. Direct na inbreng van uw opdracht. Hierdoor kan de order tussendoor niet gewijzigd of geannuleerd worden. U kunt alleen een wijziging aanbrengen op de drukproef. De snelle levering heeft wel een geringe toeslag. Bestel in elk aantal uw luxe relatiegeschenken. Kies uit Parker Urban, Parker Urban premium pennen, rollerbalpennen en vulpennen in twee verschillende moderne uitvoeringen. Plaats voor een persoonlijke touch uw logo, tekst of naamgravure. Heeft u vragen? Stel ze aan ons via de mail, chat of per telefoon. Via de snelle offerte button kunt u met weinig gegevens een offerte opvragen.

Parker Urban pennen met naamsgravure

Iedereen is anders, het is dan fijn om een cadeau te geven dat zeker in de smaak zal vallen. Parker Urban pennen met naamsgravure is het ideale geschenk voor een belangrijke klant, relatie of werknemer. Graveer de voornaam en/of achternaam in een Parker Urban balpen door middel van een naamsgravure. Maak gebruik van onze scherpe prijzen voor naamsgravure. U ontvangt al grote kortingen bij een afname van 3, 5 of 10 stuks. En deze kortingen lopen alleen maar op. Parker Urban pennen met naam. Bekijk onze leukste zakelijke relatiegeschenken en bewerk ze met de meest persoonlijke boodschap die er is, de naamsgravure. Parker Urban pennen met naamsgravure zijn ook ideaal voor de eigen medewerkers, bijv. wanneer medewerkers 10, 12,5 of 25 jaar in dienst zijn.

Parker Urban in elk gewenst aantal graveren

Onze website maakt gebruik van minimale aantallen. U bent echter van harte welkom voor het plaatsen van een order die lager in dan de minimale afname. U kunt bij PrimaPennen Parker Urban pennen in elk gewenst aantal laten graveren. Dit kan met naamsgravure of tekstgravure. We leveren kleine aantallen ook nog eens een stuk sneller. Vandaag bestelt, is overmorgen in huis. Dus binnen 3 werkdagen kleine aantallen Parker Urban pennen laten graveren. Het is allemaal mogelijk. Bij hele kleine aantallen ontvangt u niet altijd een drukproef vooraf. Kleine aantallen bestelt u niet online, maar kunt u via de mail of per telefoon aanvragen. Bestelt u 1 of 2 Parker Urban pennen, dan ontvangt u geen digitale drukproef. PrimaPennen is gespecialiseerd in kleine en grote afnames. Alle Parker Urbann pennen worden doorgaans direct uit voorraad geleverd.