Parker Sonnet balpennen

Op zoek naar een tijdloze en elegante balpen als relatiegeschenk? Laat dan verfijnde Parker Sonnet balpennen graveren met eigen logo, tekst of naamsgravure. De Parker Sonnet balpen is dé balpen voor elke schriftelijke aangelegenheid. Standaard geleverd met een gepatenteerde QuinkFlow vulling en een luxe Parker geschenkverpakking. Kies uit de balpen, rollerbal of vulpen versie, alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De pennen zijn leverbaar met een goudkleurige of zilverkleurige afwerking. Bijzonder is de afwerking in geborsteld staal of glanzend gelakt. Parker Sonnet pennen kunt u mét gravure bestellen in elk gewenst aantal. U kiest voor de Parker Sonnet wanneer u houdt van het Ciselé-patroon, dat in elk model terugkomt. Gegraveerde Parker Sonnet pennen worden geleverd in circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. De pen leveren wij ook in de snelle leveringsservice. De hele Sonnet serie, dus balpen, vulpen en rollerbal, wordt geleverd met zwarte vulling. Een combinatie van Parker Sonnet balpen, rollerbal of vulpen is ook mogelijk. Gegraveerde Parker Sonnet balpennen zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar.

    Geen resultaten gevonden.

Luxe Parker Sonnet balpennen graveren

Wanneer u kiest voor luxe, dan zijn Sonnet balpennen, vulpennen of rollerbalpennen een perfecte keuze. Deze verfijnde pennen worden standaard geleverd in een luxe Parker geschenkdoos. De verschillende schrijfwaren zijn op verschillende posities te graveren met logo:

► links en/of rechts naast de clip
► op voorste deel
► op de top van de pen

Op de top een gravure laten plaatsen is werkelijk een unieke manier van graveren. Uiterst geschikt voor ronde logo's of voor het plaatsen van een jubileumjaartal. Daarnaast is het mogelijk om een naamsgravure, logo of tekst te plaatsen. Voordat u Parker Sonnet pennen laat graveren kunt u een sample op zicht bij ons aanvragen. Kies meteen de gewenste kleur. Voor afwijkende aantallen kunt u moeiteloos via de site een offerte aanvragen. We leveren al onze Sonnet modellen direct uit voorraad. Parker wisselt nogal eens van geschenkverpakking. Daarom kan het voorkomen dat niet de meest actuele geschenkverpakking wordt getoond. Heeft u vragen over het graveren van deze luxe Sonnet pennen, mail, bel of chat dan met ons.

Gegraveerde Parker Sonnet balpennen online bestellen

Alle gegraveerde Parker Sonnet pennen, vulpennen en rollerbalpennen worden met zwarte inkt geleverd. Op aanvraag is het mogelijk de inktkleur om te zetten naar blauw. U kunt een bestelling online plaatsen. U kiest het model, de kleur en de gewenste graveerpositie. In het volgende scherm vult u uw bedrijfsgegevens in. Parker Sonnet schrijfwaren zijn in elk gewenst aantal te bestellen. Kies uit een assortiment dat gemaakt is van edele metalen in glanzend of matte uitvoering. Met een gegraveerde Parker Sonnet pen kan uw klant, relatie of medewerker expressief en praktisch schrijven. De Sonnet is vernoemd naar een kort gedicht Sonnet, echter kort schrijven is er voor deze serie niet bij, de schrijfprestaties van alle modellen zijn subliem te noemen. En alle navullingen zijn in iedere goede boekhandel te vinden. 

Parker Sonnet pennen met gravure in de snelle levering

De Parker Sonnet balpen en rollerbalpen is in diverse uitvoeringen leverbaar. Let vooral goed op de prijswijziging bij sommige modellen. Modellen die bijv. voorbewerkt zijn met lijnen zijn een stuk duurder dan de glanzende of matte modellen. Wanneer u wisselt van model ziet u de actuele prijs. U kunt een balpen en rollerbal ook als set bestellen. Beide schrijfwaren worden dan in één geschenkverpakking geleverd. Onze reguliere levertijden zijn circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Wilt u Parker Sonnet pennen supersnel in huis hebben? We kunnen Parker Sonnet balpennen met gravure in circa 5 werkdagen leveren in onze spoedservice. Geef uw leverdatum door en wij zorgen dat u tijdig gegraveerde Parker Sonnet pennen als relatiegeschenk ontvangt. U kunt de Sonnet pennen met gravure per stuk of in grotere afnames bestellen. Een onbedrukte levering is ook mogelijk.

In elk aantal Parker Sonnet pennen met gravering kopen

1,5 10 of meer Parker Sonnet pennen met gravering kopen? Bij PrimaPennen is het allemaal mogelijk. U kunt per model of per set een bestelling doen. De Parker Sonnet is voor de liefhebber van stijlvol schrijven. Onze opvallende en tot in detail afgewerkte modellen leveren wij in elk gewenst aantal. Bestel via onze site, de mail of bel ons en geef uw wensen door. De Parker Sonnet is gewoonweg Parker vakmanschap in optima forma.