Parker Jotter pennen graveren

Prijs

t/m

Kleur


Parker Jotter pennen graveren geeft een persoonlijk tintje aan deze iconische schrijfwaren. Bekend om hun tijdloze ontwerp, betrouwbaarheid en stijlvolle uitstraling, zijn gegraveerde Parker Jotter pennen een favoriete keuze voor promotionele doeleinden. Hun herkenbaarheid en waarde maken ze ideaal voor bedrijven die een blijvende indruk willen maken. Bij PrimaPennen kunt u kiezen uit verschillende modellen en kleuren, allemaal beschikbaar tegen de beste prijs. We bieden een gratis drukproef voorafgaand aan uw bestelling, zodat u zeker weet dat uw gravure perfect is. Bovendien zorgen we voor een snelle levering, zodat u uw gegraveerde Parker Jotter pennen snel in handen heeft. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje klasse toe aan uw promotieartikelen.

Parker Jotter pennen als promotieartikel bestellen

De Parker Jotterpen, geïntroduceerd in 1954, biedt betaalbare luxe en heeft sindsdien een iconische status bereikt. Deze pennen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en materialen, waardoor ze veelzijdig en aantrekkelijk zijn voor een breed publiek.

Modellen en Ontwerpen:

Parker Jotter Original: De klassieker, bekend om zijn strakke, tijdloze ontwerp en duurzaamheid.
Parker Jotter XL: Een grotere variant voor degenen die de voorkeur geven aan een robuuster schrijfinstrument.
Parker Jotter Premium: Met luxe afwerkingen en hoogwaardige materialen voor een extra vleugje klasse.
Parker Jotter Original Gerecycled: Het nieuwste model, gemaakt van gerecycled plastic en metaal, als antwoord op de groeiende vraag naar duurzame producten.

In 2023 werden maar liefst 11 miljoen Parker Jotter pennen verkocht, mede door de introductie van nieuwe modellen en kleuren. Het populairste model is de Parker Jotter Original in de kleur blauw, terwijl de Parker Jotter Original Gerecycled de nieuwste toevoeging is, vervaardigd uit gerecyclede materialen om milieubewuste consumenten aan te spreken.

Parker Jotter pennen zijn geliefd als promotieartikel vanwege hun herkenbaarheid, betrouwbaarheid en tijdloze design. Ze bieden een blijvende indruk en worden vaak gewaardeerd door ontvangers. Bij PrimaPennen kunt u Parker Jotter pennen laten graveren en bedrukken vanaf kleine aantallen. Dit biedt u de mogelijkheid om een persoonlijk tintje toe te voegen aan uw promotieartikelen. Bovendien kunt u een proefexemplaar op zicht bestellen, wat vooral handig is om de gravure en kwaliteit van de pen te beoordelen voordat u een grotere bestelling plaatst.

Parker Jotter pennen graveren

Alle modellen van de Parker Jotter serie kunnen worden gegraveerd, waardoor ze ideaal zijn als gepersonaliseerde geschenken. De voordeligste uitvoering, de Parker Jotter Original, kan echter alleen op het bovenste gedeelte worden gegraveerd vanwege de kunststof houder. Dit model wordt langzaam vervangen door de Parker Jotter Recycled, die vervaardigd is van gerecycled plastic en metaal en eveneens alleen op het bovenste gedeelte te graveren is.

De Parker Jotter pennen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, metaal of edelmetaal die perfect geschikt zijn voor gravures. Een gravure wordt met precisie geplaatst, waarbij een laser het oppervlak van de pen bewerkt om een scherp en duurzaam resultaat te bereiken. Deze gravures geven de pen een stijlvolle en persoonlijke uitstraling, wat deze drukoptie een uitstekende keuze maakt voor promotionele doeleinden.

Populaire kleuren voor gravures zijn metallic tinten zoals zilver, goud en brons, die prachtig contrasteren met de penmaterialen. Elk jaar brengt Parker speciale edities uit op basis van thema's of bepaalde gelegenheden, waardoor er altijd een uniek model beschikbaar is.

Bij PrimaPennen kunt u een gratis drukvoorstel ontvangen voor uw gegraveerde Parker Jotter pennen. Wij maken gebruik van digitale drukproeven om ervoor te zorgen dat u precies ziet hoe uw gravure eruit zal zien voordat u een definitieve bestelling plaatst. Dit geeft u de zekerheid dat uw gepersonaliseerde pennen aan uw verwachtingen zullen voldoen en perfect zijn als succesvol promotie-item.

Gegraveerde Parker Jotter pennen bij PrimaPennen

Gegraveerde Parker Jotter pennen kunnen bij PrimaPennen tegen de scherpste online prijzen worden besteld. Naast gravure is ook een kleurenbedrukking mogelijk. U ontvangt gratis een drukvoorstel, na bestelling of indien u liever wenst voorafgaand aan een definitieve bestelling.

Qua drukmogelijkheden bieden wij diverse opties:

Voordelige lichte gravure: een subtiele, elegante uitstraling op de pen.
Duurdere donkere gravure: een opvallende gravure die beter zichtbaar is, voornamelijk op de zilverkleurige varianten, maar iets duurder door de extra bewerking.
Naamsgravure: personaliseer uw pen met een naam, ideaal voor een persoonlijk tintje.
Kleurendruk: bedrukking in huisstijlkleuren van het bedrijf of een andere gewenste PMS-kleur, wat zorgt voor een levendige weergave van uw logo of boodschap.

Bestellen via PrimaPennen is eenvoudig en snel. Dit kan direct via de bestel-button, maar u kunt ook gebruikmaken van de offerte-button en sample-button. Zo is alles snel geregeld en kunt u zelf beslissen hoe u de weg naar een definitieve bestelling bewandelt. De levertijden zijn doorgaans slechts 5 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Verzendkosten naar één adres in België en Nederland zijn inclusief.