Parker Jotter pennen

Prijs

t/m

Kleur
De Parker Jotter balpen is de meest verkochte balpen van het merk Parker. Alle Parker Jotter pennen kunt u graveren met eigen logo of tekst. De Jotter heeft nog steeds zijn authentieke klassieke uitstraling. Het model is al meer dan 50 jaar in omloop. De Parker Jotter pen is verkrijgbaar in de meest felbegeerde kleuren. De vorm is nog steeds onderscheidend en praktisch. Geleverd met een luxe Parker geschenkdoos is een gegraveerde Parker Jotter balpen een praktisch geschenk voor iedereen die graag stijlvol schrijft. Bekijk alle mogelijke uitvoeringen, zaols de gel pen, de rollerbalpen en de luxe geschenksets of geschenkverpakkingen. Onze site maakt gebruik van minimale afnames, maar u kunt bij PrimaPennen elk gewenst aantal Parker Jotter pennen laten graveren. Te graveren Parker Jotter pennen zijn direct uit voorraad leverbaar. Gegraveerd te ontvangen binnen 8 werkdagen of tegen een spoedtoeslag in de snelle levering. 

Gegraveerde Parker Jotter pennen - alle modellen

De Parker Jotter is hét schrijficoon onder de Parker pennen. Het is op onze site mogelijk om v.a. 25 stuks gegraveerde Parker Jotter pennen te bestellen. Op aanvraag is een kleinere levering mogelijk. De pennen zijn voorzien van een gepatenteerde QuinkFlow vulling, voor de meest gangbare modellen leverbaar in zowel zwart of blauw. De populairste Parker Pen, en tevens de goedkoopste, is de classic uitvoering. Tegenwoordig ook leverbaar in vrolijke, opvallende kleuren. Daarnaast zijn er diverse nieuwe modellen beschikbaar:

► Parker Jotter SS balpen met goudkleurige clip
► Parker Jotter Gel balpen met gelvulling, voorzien van sneldrogende inkt
► Parker Jotter Bondstreet serie
► Parker Jotter Special editie
► Nieuwe lijn Parker Jotter rollerbalpennen
► Parker Jotter XL balpen, in groter formaat

Alle gegraveerde Parker Jotter pennen worden geleverd in een geschenkverpakking van Parker. Daarnaast zijn er een aantal leuke geschenksets beschikbaar. Het is dan mogelijk om gegraveerde Parker Jotter pennen als luxe relatiegeschenk weg te geven in combinatie met bijv. een kladblok of een bijpassend etuitje. Welke Parker Jotter laat u graveren?

Parker Jotter balpennen graveren - de mogelijkheden

Parker Jotter balpennen worden gekenmerkt door de pijlclip. Bijna iedere Nederlander herkent de markante clip van Parker. Parker Jotter balpennen zijn op meerdere drukposities te graveren. Parker heeft de collectie van de Jotter de laatste jaren flink uitgebreid. Daardoor is er een ruimere keuze in kleuren en uitvoeringen. De klassieke uitvoering is gebleven, maar de Jotter is momenteel verkrijgbaar in hippe kleuren en metallic kleuren. Er is tevens een uitvoering met een bewerkt bovendeel. Parker Jotter pennen zijn op de volgende manieren te graveren:

► Gravure op bovendeel, links en/of rechts van de clip
► Gravure direct vóór de clip
► Gravure op het voorste deel, links en/of rechts van de clip
► Naamsgravure, waarbij op iedere pen een andere (voor)naam wordt gegraveerd. Mogelijk in combinatie met een logo

Daarnaast is een bedrukking op het doosje mogelijk. Ook is de Parker Jotter in kleur te bedrukken. Mogelijk met max. 4 drukkleuren of all around met max. 1 drukkleur. Voordat u Parker pennen laat graveren als promotiegeschenk bieden wij u de mogelijkheid een sample aan te vragen. We sturen Parker Jotter pennen op zicht. We leveren alle modellen uit voorraad. Onze website toont meteen de voorraad. Bij ieder Parker product vindt u tevens een offerte button, zo kunt u snel en eenvoudig een offerte op maat aanvragen.

Parker Jotter pennen met naamsgravure

Wilt u uw relatiegeschenk persoonlijk maken. Of zet u werknemers in het zonnetje? Laat dan Parker Jotter pennen voorzien van een naamsgravure. Op elke pen wordt dan een andere (voor)naam gegraveerd. Dit is mogelijk in combinatie met een tekst, bijv. voor jubilarissen, maar is ook mogelijk in combinatie met een bedrijfslogo. Parker Jotter pennen met naamsgravure zijn v.a. elk aantal te bestellen. U vindt bij ieder product een link naar een kleiner aantal offerte. Parker Pennen met naamsgravure worden in circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef geleverd. U kunt uw bestelling online plaatsen of via de mail met opgave van de gewenste tekst/logo met alle namen.

Parker Jotter balpen met gravure online bestellen

De Parker Jotter balpen blijft met zijn onderscheidende vorm en aantrekkelijke kleuren onverminderd populair. Niet voor niets vindt u in deze categorie diverse modellen, kleuren en uitvoeringen. Parker Jotter balpennen met gravure bestelt u bij PrimaPennen tegen de laagste prijs online. Uw bestelling plaatst u via de website. U hoeft maar weinig gegevens in te vullen. Uiteraard zijn kleur, aantal en druktechniek belangrijk. Dit vult u in het eerste scherm in. In het volgende scherm vragen wij om uw bedrijfsgegevens. Voordat u Parker Jotter pennen met een gravure ontvangt sturen wij u een digitale drukproef. De drukproef is ter controle van de gravure en voorkomt bovendien fouten in de gravure. Na akkoord plannen we uw bestelling in. Na circa 8 werkdagen ontvangt u dan de bestelling. Uiteraard leveren wij de Parker Jotter pen met geschenkdoosje. U kunt in elk gewenst aantal Parker Jotter balpennen met gravure bestellen. Heeft u vragen? Stel ze via de snelle offerte button, via de chat, mail of direct per telefoon.

Parker Jotter pennen laten graveren in de snelle levering

Ondanks onze snelle levertijden wilt u misschien nog sneller Parker Jotter pennen laten graveren. Komt u met 8 werkdagen niet uit? Geen nood, we kunnen tegen een spoedtoeslag alle Parker Jotter modellen in 5 werkdagen na order leveren. Dit scheelt gauw 3 tot 4 werkdagen. In de snelle levertijd kunt u gebruik maken van een opdruk door middel van een gravure of een tampondruk met max. 4 kleuren. Op de witte Parker Jotter is een full colour druk ook mogelijk. Geef ons uw leverdatum door zodat wij de Parker Jotter pennen tijdig kunnen laten graveren of bedrukken. Door gebruik te maken van een expresse levering ontvangt u de pennen na verzending de volgende werkdag. Bestellen is mogelijk v.a. 25 stuks. Vraag direct een snelle offerte aan of bel ons voor de levertijdmogelijkheden. Wij graveren al onze Parker Jotter balpennen met de modernste lasergravuremachines. Hierdoor kunnen ook kleine details superstrak gegraveerd worden. Heeft u een zeer gedetailleerd logo? Onze grafische afdeling laat u van te voren weten hoe wij uw logo kunnen graveren.