levering 5 werkdagen
Parker IM vulpen zwarte vulling
 • Parker IM vulpen - Champagne
 • Parker IM vulpen - Champagne
 • Parker IM vulpen - Bordeaux rood
 • Parker IM vulpen - Blauw
 • Parker IM vulpen - Zwart

Parker IM vulpen bedrukken of graveren

Vanaf € 42,10
  • Blauw
  • Bordeaux rood
  • Champagne
  • Zwart
 • dop (40x5mm)
  • Onbedrukt
  • 1
  • Full colour
  romp (55x5mm)
  • Onbedrukt
  • 1
  • Full colour
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

De Parker IM vulpen is ontworpen met oog voor detail en biedt een strak, modern profiel dat zowel stijlvol als functioneel is. De pen heeft een taps toelopende vorm die comfortabel in de hand ligt en een soepele schrijfervaring biedt. Het ontwerp van de IM vulpen is strak en minimalistisch, met subtiele accenten die de pen een luxe uitstraling geven. De pen heeft een stevige clip die de klassieke Parker-pijlvorm behoudt, een kenmerk dat sinds de oprichting van het merk in 1888 symbool staat voor de kwaliteit en het vakmanschap van Parker. De dop sluit stevig en veilig, waardoor de inkt niet uitdroogt en de pen altijd klaar is voor gebruik.

Deze Parker IM vulpen wordt geleverd met zwart inktpatroon. Standaard wordt de vulpen geleverd in een bijpassende Parker geschenkdoos. Zowel pen als verpakking kunnen gepersonaliseerd worden. Voor de vulpen heeft u keuze uit een gravure of een kleurendruk, zelfs tot in full colour. Voor de geschenkdoos zijn er diverse mogelijkheden, van het plaatsen van uw eigen logo op de standaardverpakking tot aan het laten maken van een geheel custommade sleeve.

U heeft de keuze uit meerdere kleuren, binnen één bestelling kunt u ook kiezen voor een combinatie van kleuren. Iedere kleur heeft zijn eigen kleuropbouw, de vulpen is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig metaal, waarbij ook de kleur van de clip en overige elementen met het model verandert.

U kunt deze Parker vulpen v.a. slechts 5 stuks bestellen, waardoor het geschikt is om aan te schaffen bij speciale gelegenheden zoals pensioenfeesten, jubilea of bedrijfsfeesten. Daarnaast kunt u de vulpen aanschaffen voor bedrijfsevenementen en voor iedereen die u waardering wilt tonen.

U kunt voor de Parker IM vulpen geheel vrijblijvend een gratis drukvoorstel aanvragen.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Naam Parker IM vulpen - Champagne
Aantal Minimale afname 5 stuks, u kunt hiervoor een offerte aanvragen.
Materiaal Metaal
Merk Parker
Levertijd Snelle leveringsopties
Omschrijving <p> De Parker IM vulpen is ontworpen met oog voor detail en biedt een strak, modern profiel dat zowel stijlvol als functioneel is. De pen heeft een taps toelopende vorm die comfortabel in de hand ligt en een soepele schrijfervaring biedt. Het ontwerp van de IM vulpen is strak en minimalistisch, met subtiele accenten die de pen een luxe uitstraling geven. De pen heeft een stevige clip die de klassieke Parker-pijlvorm behoudt, een kenmerk dat sinds de oprichting van het merk in 1888 symbool staat voor de kwaliteit en het vakmanschap van Parker. De dop sluit stevig en veilig, waardoor de inkt niet uitdroogt en de pen altijd klaar is voor gebruik.</p> <p> Deze Parker IM vulpen wordt geleverd met zwart inktpatroon. Standaard wordt de vulpen geleverd in een bijpassende Parker geschenkdoos. Zowel pen als verpakking kunnen gepersonaliseerd worden. Voor de vulpen heeft u keuze uit een gravure of een kleurendruk, zelfs tot in full colour. Voor de geschenkdoos zijn er diverse mogelijkheden, van het plaatsen van uw eigen logo op de standaardverpakking tot aan het laten maken van een geheel custommade sleeve.</p> <p> U heeft de keuze uit meerdere kleuren, binnen één bestelling kunt u ook kiezen voor een combinatie van kleuren. Iedere kleur heeft zijn eigen kleuropbouw, de vulpen is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig metaal, waarbij ook de kleur van de clip en overige elementen met het model verandert.</p> <p> U kunt deze Parker vulpen v.a. slechts 5 stuks bestellen, waardoor het geschikt is om aan te schaffen bij speciale gelegenheden zoals pensioenfeesten, jubilea of bedrijfsfeesten. Daarnaast kunt u de vulpen aanschaffen voor bedrijfsevenementen en voor iedereen die u waardering wilt tonen.</p> <p> U kunt voor de Parker IM vulpen geheel vrijblijvend een gratis drukvoorstel aanvragen.</p>
Schrijfkleur Zwart inktpatroon.
Kleur Champagne

Gerelateerde producten