Parker IM pennen

Prijs

t/m

Kleur
We kennen allemaal de bekende pijlclip van Parker, het bekende handelsmerk van alle Parker pennen. Een fraaie lijn in de Parker pennen collectie is de IM serie. We hebben in deze categorie een ruim aanbod aan Parker IM pennen en rollerbalpennen die u kunt laten graveren of bedrukken met eigen logo. Gegraveerde Parker IM pennen kunt u in elk gewenst aantal bestellen, ook lager dan de getoonde minimale afnames. Parker IM pennen worden van de allerbeste materialen gemaakt. Een gravure plaatsen we op de metalen ondergrond. Het bovenste laagje van de pen wordt bij een gravure verwijderd. De bewerking ligt dan als het ware in de pen. Slijtvast en stijlvol. Parker IM pennen worden gegraveerd geleverd in een luxe geschenkverpakking en uiteraard met originele Parker vullingen geleverd. U kunt naast IM pennen ook rollerbalpennen en vulpennen laten graveren. Onze levertijden zijn snel, regulier in 8 werkdagen, bij spoed in 5 werkdagen. Bekijk het veelzijdig aanbod van de wereldwijd vermaarde Parker pennen. Kies voor het graveren van een luxe relatiegeschenk uit IM balpennen, rollerbalpennen, vulpennen, premium versies of special editions. PrimaPennen graveert Parker IM pennen met de modernste graveermachines.

Parker IM pennen graveren - alle modellen

De Parker IM serie kenmerkt zich door een tijdloos, klassiek en eigentijds design. Alle modellen worden geleverd in een luxe geschenkverpakking. Naast een balpenuitvoering is een rollerbal- en vulpenuitvoering leverbaar. We geven hieronder een overzicht van diverse Parker IM pennen die u met logo, tekst of naam kunt laten graveren:

► IM balpen classic, uitgevoerd met zilverkleurige hoogglans delen
► IM balpen classic, net iets luxer, in tri color uitvoering, beschikbaar in goudkleurige delen
► Parker IM special edition met lasergegraveerd vernislaag
► Parker IM premium balpen, met gedetailleerde afwerkingen in de houder

Bent u nieuwsgierig naar deze modellen of de rollerbal- of vulpenuitvoeringen. Vraag dan een sample op zicht aan. Benieuwd hoe wij uw Parker IM pennen kunnen graveren? We maken voor u vrijblijvend een digitale drukproef. Mail of bel ons.

Parker IM pennen laten graveren - alle bewerkingsmogelijkheden

Parker IM pennen kunt u laten graveren of bedrukken. Er zijn diverse graveer/drukposities mogelijk:

► Lasergravure op de houder
► Bij rollerbalpen en vulpen, lasergravure op de dop
► Bij rollerbalpen en vulpen, lasergravure op onderdeel of bovendeel
► Tampondruk op houder met max. 4 drukkleuren

Parker Pennen kunt u met een gerust hart bij PrimaPennen laten graveren. Wij maken gebruik van de modernste graveer- en drukmachines. Zo kunnen logo's met kleinere details ook perfect gegraveerd of bedrukt worden. U ontvangt altijd vooraf een drukproef via de mail ter goedkeuring. Geef ons een wijziging door of geef de drukproef akkoord. Pas na akkoord plannen wij de order in. U ontvangt van ons de orderbevestiging met leverdatum. Zodat u precies weet wanneer u de pennen kunt verwachten. Kiest u voor pure kwaliteit en een ultramodern productieproces, laat dan uw luxe Parker IM balpennen bij PrimaPennen graveren. Succes bij uw klanten verzekerd!

Parker IM pennen met naamsgravure

Wilt u een persoonlijk tintje geven aan uw relatiegeschenk, overweeg dan eens om Parker IM pennen met naamsgravure. Bij een naamsgravure graveren we de voor- en of achternaam op de pen, dit kan in combinatie met een logo. Kies uit ons overzicht een van Parker pennen uit de IM serie. De Parker IM balpen is gewoonweg van uitstekende Parkerkwaliteit. De pennen worden voorzien van Parker vullingen en zijn zeer betrouwbaar en worden professioneel geleverd in een geschenkverpakking. Dus klaar om weg te geven. U vindt in diverse prijscategorieën Parker IM balpennen. De goedkoopste is de classic uitvoering, die in meerdere kleuren leverbaar is. Een ideaal en luxer relatiegeschenk is de Parker IM special edition. Deze wordt geleverd met een motief van lasergegraveerd lak en heeft een sublieme uitstraling. U kunt in elk gewenst aantal pennen met naamsgravure bestellen. Onze prijzen zijn zeer scherp. Maak gebruik van hoogoplopende kortingen indien u meer pennen bestelt. Al uw vragen kunt u stellen aan onze professionele medewerkers.

Parker IM pennen gegraveerd in de snelle levering

Parker IM pennen gegraveerd bestellen kunt u online regelen. Van offerte of sample naar een definitieve bestelling. We begeleiden u bij het hele proces. Middels de bestelbutton kunt u de bestelling plaatsen, lagere aantallen dan de minimale afname kunt u via de mail bestellen. Kies uw model, kleur en druktechniek, vul uw bedrijfsgegevens in en u ontvangt de orderbevestiging. Na akkoord op de drukproef worden IM pennen gegraveerd en wel binnen 8 werkdagen na akkoord op de drukproef geleverd. Liever Parker IM pennen sneller ontvangen? Kies dan voor de snelle leveringsservice. Dit betekent Parker IM pennen graveren én ontvangen in 5 werkdagen. Bij de snelle levering gaat de levertijd meteen in na ontvangst order. Hierdoor is het niet mogelijk om de order te annuleren. Uiteraard ontvangt u een drukproef ter goedkeuring. Welk model heeft uw voorkeur. De Parker IM, de Parker IM premium of de Parker IM special edition? Alle modellen hebben wij doorgaans in voorraad. Geef ons uw leverdatum door om te zorgen dat u Parker IM pennen tijdig gegraveerd geleverd krijgt. 

Gegraveerde Parker IM pennen in kleine aantallen bestellen

Elk details van een Parker IM pen is verfijnd, dit maakt de pen een prima schrijfpartner. Dit model pen is erg populair, daarom bieden wij de mogelijkheid om Parker IM pennen gegraveerd te bestellen in hele kleine aantallen. Onze site maakt gebruik van minimale afnames. Deze beginnen doorgaans bij 25 of 50 stuks, dit is meestal afhankelijk van de prijs van het product. U vindt een button voor het aanvragen van een prijsopgave in kleinere afnames. Ook 1 of 5 pennen met een gravure behoort tot de mogelijkheden. Kunt u met de offerte uit de voeten? U plaatst uw bestelling dan in antwoord op onze offerte. Bij een afname van 1 stuks ontvangt u geen drukproef en is alleen gravure van tekst of naam mogelijk. Bestel deze duurzame pennen die wel een levenlang mee gaan. In iedere goede boekhandel kunt u navullingen van Parker kopen. Sommige rollerbalpennen worden standaard met een navulling geleverd. Bestel uw kleine aantallen Parker IM pennen daarom bij PrimaPennen.